Trespass

Trespass Preview Clip

Een nieuwe clip van Trespass, de nog te verschijnen drama thriller in een regie van Joel Schumacher:

Trespass Trailer


Trespass – Je bent echt stom of je loopt rond met zelfmoord in gedachten.
Verhaallijn:
“Tijdens een gijzeling voor losgeld wordt een netelige kwestie nog erger voor een echtpaar in het midden van bedrog en verraad.”

Wat zou jij doen tijdens een gijzeling? Zou jij bedeesd blijven of eerder opstandig reageren?
:)

Trespass Clip

Trespass FilmDankzij Entertainment Tonight is hier de eerste preview clip van Trespass, de nog te verschijnen thriller met in de hoofdrollen Nicolas cage en Nicole Kidman:

Trespass Trailer


De film is in een regie van Joel Schumacher. De prent zal uitgebracht worden in de bioscopen op 14 october 14 2011.
:)

Trespass Trailer

Trespass FilmLaten we de eerste filmtrailer van Trespass bekijken. Het is de nog te verschijnen thriller met in de hoofdrollen Nicolas Cage, Nicole Kidman, Ben Mendelsohn, Cam Gigandet en Liana Liberato:

Trespass Trailer


TRESPASS
Verhaallijn:
“In een privé, rijke gemeenschap wordt de prioriteit geplaatst op veiligheid en er wordt geen uitzondering gemaakt voor het landgoed van de familie Miller. Achter hun mooie muren en verzorgde tuinen heeft Kyle, een drukke zakenman, de renovatie van het huis toevertrouwd aan zijn prachtige vrouw, Sarah. Maar tussen het maken van die grote beslissingen en het opvolgen van hun opstandige tienerdochter, vindt Sarah zich vaak afgeleid door een jonge, knappe werknemer. Niets is wat het lijkt en het zal een groep van koudbloedige misdadigers zijn onder leiding van Elias, die sinds enkele maanden een vicieuze huis invasie plant, om de Miller familie bij elkaar te brengen. Wanneer het landhuis wordt bestormd, is iedereen verwikkeleld in verraad, bedrog, verleiding en gekonkel. Kyle, Sarah Avery en Will zullen het ultieme risico nemen met hun leven – en hun familie – om het er levend van af te brengen.”
De film Trespass zal vertoond worden in de bioscopen op 14 oktober 2011.
:)

Trespass Poster

Bekijk even de eerste poster van Trespasss, een nog te verschijnen thriller met in de hoofdrollen Nicolas Cage en Nicole Kidman:

Trespass Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Tijdens een kidnapping voor losgeld wordt de netelige positie van een getrouwd paar enkel maar erger na het uitvinden van bedrog en verraad.”

De film is in een regie Joel Schumacher.
:)