True Blood

True Blood S05E12 Save yourself

True Blood TV-reeks - True Blood Seizoen 5 Episode 12We hebben de trailer te pakken van “Save yourself”, de volgende aflevering van de bloed verslavende vampieren TV-reeks True Blood:


True Blood – S5.12 – Save yourself

True Blood S05x12 Save yourself
Samevatting van de Aflevering:
“Eric (Alexander Skarsgård) gaat op een laatste, wanhopige missie voor het omverwerpen van the Authority – en het redden van de geestelijke gezondheid van Bill. Andy (Chris Bauer) wordt geconfronteerd met de gevolgen van een light pact dat hij afsloot; Alcide bereid zich voor op een tweede afrekening met J.D. (Louis Herthum); Sam en Luna testen hun limieten wanneer ze proberen te ontsnappen aan the Authority.”

Mis de eindaflevering niet van True Blood Seizoen 5!
:)

True Blood S05E11 Song of the Dead Faerie

True Blood TV-reeks - True Blood Seizoen 5 Episode 11De trailer van “Song of the Dead Faerie”, de volgende aflevering van True Blood, de beste vampieren TV-reeks ooit:


True Blood – S5.11 -Song of the Dead Faerie

True Blood S05x11 Song of the Dead Faerie
Samenvatting van de aflevering:
“Verder weg glijdend in religieus fanatisme, geeft Bill een bevel aan Jessica waarvan ze afkerig om dit uit te voeren. Gewapend met een vernietigende video van Russell en Steve, leveren de militairen een ultimatum aan de Autoriteit. Claude en Maurella nemen Sookie mee om de fee oudste te ontmoeten, die weet misschien iets over een oud familiegeheim. Alcide herstelt het contact met zijn vader. Sam en Luna krijgen een autorit naar de Autoriteit.”

Slechts één kan hen leiden, drink het bloed!
:)

True Blood S05E10 Gone, Gone, Gone

True Blood TV-reeks - True Blood Seizoen 5 Aflevering 10Onderstaand kan je de trailer bekijken van “Gone, Gone, Gone”, de volgende aflevering van de vampieren TV-reeks True Blood:


True Blood – S5.10 – Gone, Gone, Gone

True Blood S05x10 Gone, Gone, Gone
Samenvatting van de aflevering:
“Bill lanceert een public-relations campagne over de toename van vampierengeweld gunstig tegenover de overheid, het is echter moeilijk voor Nora om Eric hiervan te overtuigen. Ondertussen ontdekt Jason een mysterieus stukje papier dat zijn familiegeschiedenis kan verklaren; Pam en Tara overdenken de bevelen van de nieuwe sheriff; Sam en Luna zoeken naar Emma; en Russell maakt plannen voor zijn toekomst.”

Er zijn nog maar 3 overblijvende afleveringen dit seizoen en het leidt opnieuw allemaal naar een grote big cliffhanger!
:)

True Blood S05E08 Somebody That I Used To Know

True Blood TV-reeks - True Blood Seizoen 5 Aflevering 8Hier is de trailer van “Somebody That I Used To Know”, de volgende aflevering van de fantasie TV-reeks True Blood:


True Blood – S5.8 – Somebody That I Used To Know

True Blood S05x08 Somebody That I Used To Know
Samenvatting:
“Sookie en Jason bezoeken de plek waar de faeries zeggen dat hun ouders werden vermoord door vampieren. Bill krijgt flashbacks. Sam en Luna raken vast. De autoriteiten vieren hun nieuwe gekozen richting.”

Zou je liever een mens of vampier zijn?
:)

True Blood S05E07 In The Beginning

True Blood TV-reeks - True Blood Seizoen 5 Aflevering 7Bekijk even de promotrailer van “In The Beginning”, de volgende aflevering van True Blood:


True Blood – S5.7 – In The Beginning

True Blood S05x07 In The Beginning
Samenvatting:
“Salome onthult haar ware toegewijdheid; Sookie omarmt haar menselijke kant; Sam bekijkt enkele overtreders; Alcide bereid zich voor op een gevecht.”

Deze gloednieuwe episode van het 5de True Blood Seizoen is geschreven door Brian Buckner en geregisseerd door Michael Ruscio.
:)

True Blood S05E06 Hopeless

True Blood TV-Reeks - True Blood Seizoen 5 Aflevering 6We hebben de trailer te pakken van “Hopeless”, de volgende aflevering van de geweldige TV-reeks True Blood:


True Blood – S5.6 – Hopeless

True Blood S05x06 Hopeless
Samenvatting:

“De nasleep in de inrichting laat Sookie achter met een griezelig gevoel van onheil. Op Fangtasia onderbreekt Pam een een vamp-meisjes gevecht, en prijst ze Tara voor haar vasthoudendheid. Lafayette bezoekt Ruby Jean (Alfre Woodard), die ook een verontrustend bericht ontvangt van Jezus. Uit vrees voor de veiligheid van zijn familie verwijt Terry de vloek voor zijn problemen met Arlene (Carrie Preston). Alcide daagt JD (Louis Herthum) uit. Sam biedt Andy hulp aan bij het onderzoeken van de recente schietpartijen; Roman legt zijn plan uit voor het aanpakken van Russell ”

Een nieuwe aflevering van True Blood, net wat de dokter voorschreef!
:)

True Blood S05E05 Boot N’ Rally Ally

True Blood TV-Reeks - True Blood Seizoen 5 Aflevering 5Hier volgt een trailer van “Boot N’ Rally Ally”, de volgende aflevering van de TV-reeks True Blood:


True Blood – S5.5 – Boot N’ Rally Ally

True Blood S05x05 Boot N’ Rally Ally
Samenvatting:
“Bill en Eric vragen Sookie voor hulp i.v.m. de verblijfplaats van Russell; Jason heeft een verstorende droom.”

Die vampieren veroorzaken altijd problemen!
:)

True Blood S05E04 We’ll meet again

True Blood TV-reeks - True Blood Seizoen 5 Aflevering 4We hebben de trailer te pakken van “We’ll meet again”, de volgende aflevering van de bloederige, geweldige TV-reeks True Blood:


True Blood – S5.4 – We’ll meet again

True Blood S05E04 We’ll meet again
“Eric en Bill vrezen voor hun leven; Lafayette brengt Sookie in gevaar; Roman en Salome zoeken naar een verrader in de raad.”

Deze nieuwe episode van True Blood is geregisseerd door Romeo Tirone en geschreven door Alexander Wooo. De vertoning zal volgen op zondag 1 juli 2012 op HBO.
:)

True Blood S05E03 Whatever I Am, You Made Me

True Blood TV-reeks - True Blood Seizoen 5 Aflevering 3Bekijk de trailer van “Whatever I Am, You Made Me”, de volgende aflevering van de fantasie TV-reeks True Blood:


True Blood – S5.3 – Whatever I Am, You Made Me

True Blood S05E03 Whatever I Am, You Made Me
“Bill en Eric onderhandelen over hun leven met de Authority Chancellors en hun leider, Roman (Christopher Meloni). Salome en Roman doen beroep op een nieuwe bondgenoot terwijl ze wachten op de terugkeer van Russell. Sookie gaat naar Fangtasia om hulp te vragen van Pam, die nog steeds gevangen is door haar herinneringen aan Eric en de vreemde moorden in het Comstock Bordeel. Andy’s gestoei met Holly (Lauren Bowles) komt terug om hem in de staart te bijten, later wordt hij bezocht door Gordon (Steve Rankin) en Barbara Pelt (Linda Purl), die op zoek zijn naar Debbie. Jason komt een oude middelbare school leraar tegen maar hun reünie levert tegenstrijdige gevoelens op.”

Deze nieuwe aflevering van True Blood zal vertoond worden op zondag 24 juni 2012 op HBO.
:)