Underworld 5

Underworld 5 Film

Underworld 5 filmHeb je de laatste nieuwe Underworld film bekeken? Je hebt dan gezien dat het open einde een mogelijkheid tot vervolg inhield. Dus ik denk dat we de productie van Underworld 5 eerder vroeger dan later mogen verwachten. Eigenlijk liet Producent Richard Wright al een hint vallen voor een volgende aflevering voor het uitbrengen van het vierde werk:

Underworld 5 Trailer

“Er zijn bijna helemaal geen oude personages. Ik bedoel, er is Kate en dan is er Michael … je weet wel, het Scott Speedman personage … zijn personage speelt een rol in de film. Het idee is dat hij terug zou komen in de vijfde film … Wanneer een filmonderneming evolueert worden er onvermijdelijk nieuwe personages toegevoegd. De oude personages worden omgebracht dus het is moeilijk om hen terug te laten verschijnen. We hebben echter meer dan eens manieren gevonden om dat toch te doen (lach). Maar ik hoop dat we het personage van Michael Ealy terug zullen zien in de volgende films. Er zijn andere personages die je zult herkennen in deze film en die we hopelijk opnieuw kunnen opvoeren. “

Producent Richard Wright


Underworld 4 heeft zijn zwakke punten, de verhaallijn is niet zo overtuigend als in de vorige films. Ik kan echter het beginpunt zien van een nieuwe serie actievolle avonturen: nieuwe interessante personages werden geĆÆntroduceerd en Selene is terug, Michael ontwaakte en het vampier / Lycan echtpaar heeft zelfs een dochter. Dus ik ben heel ongeduldig om te zien hoe alles zal uitdraaien in Underworld 5.

Misschien heb je een suggestie voor de verhaallijn van Underworld 5? Deel je ideeƫn onderaan!

Hoe dan ook blijf op de hoogte bij ons voor meer details over Underworld 5!
:)

Underworld 5

Underworld 5 de FilmUnderworld 5
Genre: Actie/Fantasy
Regie:
Cast: Kate Beckinsale
Releasedatum: 2014

Voor meer informatie: Underworld 5 Trailer

https://underworld-5-movie-trailer.blogspot.com/