Upside Down

Upside Down Soundtrack

Bekijk even de liedjeslijst van de Upside Down soundtrack, de romantische science-fiction film in een regie van Juan Diego Solanas en in de hoofdrollen Jim Sturgess en Kirsten Dunst:

Upside Down Originele Film Soundtrack
Verschillende artiesten.

1. El Ultimo Café – Roberto Goyeneche
2. Svefn-g-englar – Sigur Rós
3. Bium Bium Bambalo – Sigur Rós
4. River Sister – Syd Matters
5. Obstacles – Syd Matters
6. Dos Mundos – Martin Pavlovsky (sadaic)
Upside Down Liedje - Upside Down Muziek - Upside Down Soundtrack - Upside Down Filmscore

Film Verhaallijn:
“Adam (Jim Sturgess) en Eden (Kirsten Dunst) werden verliefd als tieners ondanks het feit dat ze op tweeling werelden met zwaartekrachten die in verschillende richtingen gaan. Tien jaar na de gedwongen scheiding gaat Adam op een gevaarlijke tocht om de liefde van zijn leven weer aan te wakkeren.”

Wat is jouw favoriete liedje uit de film Upside Down?
:)

Upside Down Film Trailer

Laat ons de nieuwste film trailer bekijken van Upside Down, de nog te verschijnen romantische science-fictionfilm in een regie van Juan Diego Solanas en met in de hoofdrollen Jim Sturgess en Kirsten Dunst:


UPSIDE DOWN
Verhaallijn:

“Adam is een schijnbaar gewone jongen in een zeer uitzonderlijk universum. Hij woont nederig en probeert om rond te komen, maar zijn romantische geest houdt vast aan de herinnering van een meisje uit een andere wereld dat hij ooit liefhad, een omgekeerde welvarende wereld met zijn eigen zwaartekracht, er vlak boven maar buiten het bereik … een meisje genaamd Eden. Hun kindertijd flirt wordt een onmogelijke liefde. Als hij een glimp van de volwassen Eden op televisie opvangt, zal hem niets in de weg staan om haar terug te krijgen … Zelfs niet de wet of de wetenschap!”

Er is ook een nieuwe poster voor de film:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


UPSIDE DOWN

Twee werelden. Eén toekomst.

De film zal uitgebracht worden op 15 maart 2013.
:)

Upside Down Poster

Een nieuwe international poster van Upside Down, de nog te verschijnen romantische science-fiction film geregisseerd door Juan Diego Solanas:

Upside Down Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Een man zoekt doorzoekt een alternatief universum naar een al lang verloren jeugdliefde.”

In de hoofdrollen vinden we Jim Sturgess en Kirsten Dunst.
:)

Upside Down Trailer

Upside Down FilmOnderstaand kan je de eerste filmtrailer bekijken van of Upside Down, de nog te verschijnen romantische science-fiction film geregisseerd door Juan Diego Solanas en met in de hoofdrollen Jim Sturgess en Kirsten Dunst:

Upside Down Trailer


UPSIDE DOWN
Verhaallijn:
“Adam (Jim Sturgess) is een gewone man in een ongewoon universum. Hij leeft bescheiden en probeert de eindjes aan elkaar te knopen, maar zijn romantische geest houd vast aan de herinnering van een meisje van een andere planeet dat hij ooit tegenkwam, “een omgekeerde welvarende wereld met zijn eigen zwaartekracht, direct erboven, maar buiten het bereik … een meisje genaamd Eve (Kirsten Dunst). Hun kinderlijk geflirt werd een onmogelijke liefde. Maar als hij een glimp opvangt van de volwassen Eve op televisie zal niets in de weg staan om haar terug te krijgen … zelfs niet de wetten van de wetenschap. ”

Hopelijk gaat de film uitgebracht worden ergens in 2012.
:)

Upside Down

Upside Down de FilmUpside Down
Genre: Drama/Romantiek/Science Fiction
Regie: Juan Diego Solanas
Cast: Jim Sturgess, Kirsten Dunst
Releasedatum: 2011

Voor meer informatie: Upside Down Trailer

https://upside-down.the-movie-trailer.com/