Vatican Tapes

The Vatican Tapes Film Poster

Een eerste officiële poster van The Vatican Tapes, de aanstaande horror thriller film geregisseerd door Mark Neveldine, is onthuld, neem een kijkje hieronder:

(Click on the poster to enlarge.)


THE VATICAN TAPES
Sinds 2000 jaar heeft het Vaticaan bewijs van het kwaad opgenomen.
Moge God genade hebben voor onze zielen.

Plot:
“Een priester en twee Vaticaan exorcisten moeten vechten met een oude demonische kracht voor het redden van de ziel van een jonge vrouw.”

Met dat zwarte pak en die rode sjaal ziet die priester er eerder uit als een afgezant van de duivel dan als een dienaar van God…

Hier is de enge filmtrailer van The Vatican Tapes als je die nog niet hebt gezien:

De film wordt geopend in filmtheaters op 24 juli 2015.
:)

The Vatican Tapes Film Trailer

De eerste officiële trailer van The Vatican Tapes, de nog te verschijnen griezelfilm in een regie van Mark Neveldine en met in de hoofdrol Mark Neveldine, is online uitgebracht, bekijk dit onderstaand:


THE VATICAN TAPES

Sinds 2000 jaar heeft het Vaticaan bewijs van het kwaad opgenomen…

Nu zal het plan van de duivel onthuld worden!

De ultieme strijd tussen goed en kwaad zal beginnen!

De Bijbel had ons moeten waarschuwen dat de Antichrist een sexy vrouw zou zijn! Yep, sorry Jezus, maar haar fascinerend borsten hebben mijn ziel al verkocht aan de duistere kant!

De hoofdrollen in de film worden vertolkt door Michael Pena, Olivia Taylor Dudley, Djimon Hounsou, Dougray Scott, Peter Andersson, Kathleen Robertson, John Patrick Amedori en Michael Pare.

De releasedatum van The Vatican Tapes is ingesteld op 22 mei 2015.
:)

The Vatican Tapes Film

Check out de officiële plotsynopsis van The Vatican Tapes, de aanstaande horror thriller geregisseerd door Mark Neveldine (de man achter de Crank filmfranchise):

Plot:
“The VATICAAN TAPES volgt het beklijvende verhaal van 27-jarige Angela Holmes, die per ongeluk in haar vinger snijd en op de spoedafdeling beland. De infectie leidt tot grillig gedrag en begint een verwoestend effect te hebben op iedereen dicht bij haar, het leidt tot ernstige verwondingen en dood. Priesters onderzoeken Holmes en geloven dat ze bezeten is, maar wanneer het Vaticaan wordt opgeroepen voor het bezweren van de demon blijkt de demon oude demonische kracht te zijn die krachtiger is dan gedacht.”

De cast bestaat uit Kathleen Robertson, Michael Pena, Djimon Hounsou, Dougray Scott en John Patrick Amedori.

Nou, eerder deze maand heeft het Vaticaan officieel de internationale vereniging van Exorcisten erkent, het is een groep van 250 priesters in 30 landen die gelovigen bevrijden van demonen. Misschien kan Neveldine een van hen inhuren als consultant, LoL!

De releasedatum van The Vatican Tapes is ingesteld op 27 februari 2015.
:)

Vatican Tapes

Vatican Tapes de FilmVatican Tapes
Genre: Horror/Thriller
Regie: Mark Neveldine
Cast: Kathleen Robertson, Michael Pena, Djimon Hounsou, Dougray Scott, John Patrick Amedori
Releasedatum: 27. Februari 2015

Voor meer informatie: Vatican Tapes Trailer

https://filmbioscoop.com/film/vatican-tapes