Wanderlust

Wanderlust Poster

De nieuwste Wanderlust filmposter:

Wanderlust Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)


Laat je bagage achter!
:)

5 Clips van Wanderlust met in de hoofdrollen Paul Rudd en Jennifer Aniston

Wanderlust Film - Verwacht een stevige lach!Onderstaand kan je de vijf nieuwe filmclips bekijken van Wanderlust, de nog te verschijnen filmkomedie met in de hoofdrollen Paul Rudd en Jennifer Aniston:

Wanderlust Trailer


Wanderlust – New York


Wanderlust – Welkom


Wanderlust – Weerloos


Wanderlust – Vrije Liefde


Wanderlust – Geld levert je niets op

Wanderlust is een ruige komedie door regisseur David Wain (Role Models) en producent Judd Apatow (Knocked Up) over een paar dat de druk van de grote stad achter zich laat om een losbandige gemeenschap te vervoegen met als enige regel, wees jezelf. In de bioscopen op 24 februari 2012.
:)

Paul Rudd en Jennifer Aniston Wanderlust

We hebben de eerste officiële filmposter te pakken van Wanderlust, de nog te verschijnen komedie met in de hoofdrollen Paul Rudd en Jennifer Aniston:

Wanderlust Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Getroffen door plotse werkeloosheid bekijkt een paar uit Manhattan de verschillende alternatieve woonoptie’s, uiteindelijk beslissen ze te experimenteren met een landelijke commune en vrije liefdesregels.
:)

Wanderlust Trailer

Wanderlust FilmLaten we de eerste officiële filmtrailer bekijken van Wanderlust, de nog te verschijnen komedie in een regie van David Wain en met in de hoofdrollen Paul Rudd, Jennifer Aniston, Malin Akerman, Justin Theroux en Alan Alda:

Wanderlust Trailer


WANDERLUST
Verhaallijn:
“George en Linda zijn een Manhattan paar dat te veel uitgeeft en gestresst is. Nadat George ontslagen wordt, is er maar één oplossing : verhuizen naar de verschrikkelijke broer van George in Atlanta.
Onderweg vallen George and Linda over Elysium, een idylische gemeenschap bevolkt door kleurvolle personages die een verschillende manier van visie op de dingen hebben. Geld? Het kan geen geluk kopen. Carrières? Wie heeft ze nodig? Kleding? Enkel als je dat wil.
Is Elysium de nieuwe start die George en Linda nodig hebben? Zal het veranderen van het vooruitzicht meer problemen veroorzaken dan oplossen?”

Zou jij willen leven in Elysium?

De releasedatum van Wanderlust is bepaald voor 24 february, 2012.
: )

Wanderlust Film

Wanderlust is een nog te verschijnen komedie geregisseerd door David Wain en geproduceerd door Judd Apatow. Het verhaal draait rond een paar dat de druk van de grote stad achterlaat en een vrijgezinde gemeenschap vervoegt met als enig doel jezelf te zijn. De film heeft in de hoofdrollen Paul Rudd, Jennifer Aniston, Justin Theroux, Ken Marino, Malin Akerman, Lauren Ambrose, Joe Lo Truglio, Kerri Kenney, Kathryn Hahn, Ray Liotta, Alan Alda. De verschijningsdatum is voorzien voor 7 October 2011.

Wanderlust Trailer

Hier kan je voor het eerste Jennifer Aniston en Paul Rudd bekijkenin de film Wanderlust:
(Klik op de foto voor een vergroting.)
Wanderlust FilmVerhaallijn:
“George (Paul Rudd) en (Jennifer Aniston) zijn een koppel uit Manhattan dat uitgeblust en gestrest is. Nadat George werkloos is gemaakt hebben ze maar 1 keuze en dat is inwonen bij George’s verschrikkelijke broer in Atlanta.
Op weg daar naar toe vallen George and Linda over Elysium, een idyllische gemeenschap bevolkt door kleurvolle personages die een verschillende levenshouding aannemen. Geld? Het kan geen tevredenheid kopen. Loopbanen? Wie heeft die nodig? Kleding? Enkel wanneer je het wil.
Is Elysium de nieuwe start voor George en Linda? Of zal de verandering van perspectieven meer problemen veroorzaken dan oplossen?”

Dus ze gaan naar een nudistenkamp… Wil dat zeggen dat we Paul Rudd en Jennifer Aniston volledig naakt op het scherm zullen zien?

Hoe dan ook, mder informatie over Wanderlust volgt gauw!
:)

Wanderlust

Wanderlust de FilmWanderlust
Genre: Komedie
Regie: David Wain
Cast: Paul Rudd, Jennifer Aniston, Justin Theroux, Ken Marino, Malin Akerman, Lauren Ambrose, Joe Lo Truglio, Kerri Kenney, Kathryn Hahn, Ray Liotta, Alan Alda
Releasedatum: 07. Oktober 2011

Voor meer informatie: Wanderlust Trailer

https://wanderlust.film-trailer.com/