When I Live My Life Over Again

When I Live My Life Over Again Film met Amber Heard en Christopher Walken

Neem een kijkje naar de eerste officiële poster van When I Live My Life Over Again, de aankomende drama film geschreven en geregisseerd door Robert Edwards:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


WHEN I LIVE MY LIFE OVER AGAIN

Plot:
“Het leven van Jude (Amber Heard) in New York City zit op een doodspoor. Haar carrière van singer-songwriter is een grap, haar liefdesleven is een puinhoop, en ze heeft een affaire met een getrouwde man die ook toevallig haar analist is. Met weinig anders te doen, gaat ze terug naar de Hamptons, waar haar vader Paul Lombard (Christopher Walken), een legendarische crooner van romantische ballades en een tijdloos icoon, zich voorbereid op zijn grote comeback. “Maar voor Jude is het terugkeren naar huis voor de eerste keer in lange tijd een confrontatie met haar workaholic zus, de echtgenoot van haar zus (op wie ze nog altijd verliefd is), Paul moeilijke vijfde vrouw en het ergst van alles haar vader.”

Dus zullen vader en dochter samen musiceren en de top van de muzieklijsten bereiken?

De hoofdrollen in de film worden vertolkt door Amber Heard en Christopher Walken

Er is nog geen officiële releasedatum.
:)

When I Live My Life Over Again Film

Hier is de eerste officiële foto van When I live my life over again film, de aankomende drama film geschreven en geregisseerd door Robert Edwards en met in de hoofdrollen Amber Heard en Christopher Walken:

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Plot:
“Jude (Amber Heard) ’s leven in New York gaat nergens heen. Haar carrière van singer-songwriter is een grap, haar liefdesleven is een puinhoop en ze heeft een affaire met een getrouwde man, die toevallig ook haar analist is. Met weinig anders te doen, trekt Jude zich terug naar de Hamptons, waar haar vader Paul Lombard (Christopher Walken), de legendarische crooner van romantische ballads en een tijdloos icoon, zich opmaakt voor zijn grote comeback. Maar voor Jude, terug naar huis gaan wil zeggen voor de eerste keer in een lange tijd geconfronteerd te worden met haar workaholic zus, echtgenoot van haar zus (voor wie ze nog steeds een boontje heeft ), Paul’s ondraaglijke vijfde vrouw en het ergste van alles – haar vader ”

Amber Hard is een echt mooie vrouw, maar ze er een beetje uit als een soort dweil met dat roze haar…

De film heeft nog geen officiële releasedatum.
:)

When I Live My Life Over Again

When I Live My Life Over Again de FilmWhen I Live My Life Over Again
Genre: Drama
Regie: Robert Edwards
Cast: Amber Heard, Christopher Walken
Releasedatum: 2015

Voor meer informatie: When I Live My Life Over Again Trailer

https://filmbioscoop.com/film/when-i-live-my-life-over-again