Whistleblower

Whistleblower Clip

Whistleblower FilmEen clip van Whistleblower, de thriller in een regie van Larysa Kondracki en met in de hoofdrol Rachel Weisz, is online opgedoken:

Whistleblower Trailer


Whistleblower – Wat gebeurt er daar?

Het is een drama gebaseerd op een echt gebeurd verhaal door Kathryn Bolkovac ( Rachel Weisz), Een politie-agente uit Nebraska cop die diende als ordehandhaver in het Bosni├ź na de oorlog. Ze bracht een sex schandaal aan het licht dat de U.N. wilde verbergen.
:8

Whistleblower Nieuwe Poster

Bekijk even deze nieuwe internationale poster van The Whistleblower:

Whistleblower Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

The Whistleblower Film

Actrice Rachel Weisz heeft de hoofdrol te pakken als vrouwelijke politie-agent van Nebraska die de orde handhaaft in het na-oorlogse Bosni├ź.
:)

Whistleblower Film Poster

We hebben een nieuwe poster te pakken van The Whistleblower, het nog te verschijnen drama met in de hoofdrol Rachel Weisz:

Whistleblower Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Niets is gevaarlijker dan de waarheid!
;-P

Poster van Whistleblower

Een nieuwe poster van The Whistleblower, het nog te verschijnen oorlogsdrama met in de hoofdrol Rachel Weisz, is opgedoken:

(Klik op een poster voor een vergroting.)

The Whistleblower Film

De film is gebaseerd op een echt verhaal.
:)

Whistleblower Trailer

Whistleblower FilmEen nieuwe film trailer van Whistleblower, het nog te verschijnen drama geregisseerd door Larysa Kondracki en met in de hoofdrol Weisz is online verschenen:


WHISTLEBLOWER
VErhaallijn:
“De film is geinspireerd op echte gebeurtenissen, Kathy (Rachel Weisz) is een Amerikaans politie agent die een baan aanneemt om te werken als vredessoldaat in het na-oorlogse Bosnie. Haar verwachtingen tot het herbouwen van een vernield land worden vernietigd wanneer zij een gevaarlijke realiteit ontdekt van corruptie, doofpot operaties en intriges temidden de wereld van priv├ę aannemers en multinationale diplomatieke tweespraak. De film is geregisseerd door de debuterende filmmmaker Larysa Kondracki.”

Hebben ze deze trailer van de Whistleblower doen verschijnen omdat de oorlogsmisdadiger Radko Mladic, aka de slager van Bosni─Ś, recent gearresteerd is in Serbi─Ś? Of is het gewoon toeval?

Besides Rachel Weisz, the cast also includes Vanessa Redgrave, Monica Bellucci, and David Strathairn. The film will be released on August 6, 2011.
:)