White House Down

3 Nieuwe Clips van White House Down

Drie nieuwe actiegevulde previewclip van White House Down de laatste poging van Duitse Filmmaker Roland Emmerich’s om het Witte Huis te vernietigen, zijn online opgedoken, bekijk ze hieronder:


White House Down – Helikopter geraakt door een raket


White House Down – Schiet me a.u.b. niet neer, ik ben gewoon op een rondleiding!


White House Down – Schiet hem neer!
Verhaallijn:
“Tijdens een rondleiding door het Witte Huis met zijn jonge dochter, treed een Capitol politieman (Channing Tatum) in actie om zijn kind en de president (Jamie Foxx) te redden, te beschermen tegen een zwaar bewapende groep paramilitaire indringers.”

Wordt de paramilitaire groepering die het Witte Huis aanvalt gesponsord door de NRA om zoveel mogelijk kogels te verspillen?

Release datum : 28 juni 2013.
:)

White House Down Soundtrack

Er is nog geen liedjeslijst van de officiële White House Down soundtrack maar hier is een lijst van liedjes die verschijnen in de filmcredits:

White House Down Soundtrack
Verschillend artiesten.

1. Spanish Flea – Herb Alpert, Tijuana Brass
2. Chevy Knights – He Met Her
3. For He’s A Jolly Good Fellow
4. Symphony No. 5 in C minor Op. 67 – Richard Edlinger, Zagreb Philharmonic Orchestra
5. Symphony No. 7 in A major Op. 92 – Helmut Müller-Brühl, Cologne Philharmonic Orchestra
6. Piano Concerto No. 3 in C minor Op. 37 – Henri Sigfridsson, Helmut Müller-Brühl, Cologne Philharmonic Orchestra
7. Street Fighting Man – The Rolling Stones
White House Down Liedje - White House Down Muziek - White House Down Soundtrack - White House Down Filmscore

Samenvatting van de verhaallijn:
“Tijdens een rondleiding door het Witte Huis met zijn jonge dochter treed een Capitol politieman (Channing Tatum) in actie om zijn kind te redden en de president (Jamie Foxx) te beschermen tegen een zwaar bewapende groep paramilitaire indringers.”

White House Down is een nog te verschijnen actie-thriller film geregisseerd door de Duitse Filmmaker Roland Emmerich en met in de hoofdrollen Channing Tatum en Jamie Foxx.
:)

White House Down Clip

Je kan een preview clip bekijken van White House Down,de nog te verschijnen actie thriller geregisseerd door Roland Emmerich en met in de hoofdrollen Channing Tatum en Jamie Foxx:


White House Down – Raket Lanceerder
John Cale (Channing Tatum) en President Sawyer (Jamie Foxx) vluchten in een gepantserde limo.
Verhaallijn:
“Tijdens een rondleiding door het Witte Huis met zijn jonge dochter, treed een Capitol politieman (Channing Tatum) in actie om zijn kind en de president (Jamie Foxx) te redden en te beschermen tegen een zwaar bewapende groep paramilitaire indringers.”

Denk je dat President Barack Obama kan omgaan met een raketlanceerder zoals Jamie Foxx dat doet in deze clip?

Release datum : 28 juni 2013.
:)

Nieuwe Trailer van White House Down, Roland Emmerich nieuwste benadering over het opblazen van het Witte Huis!

Een vier minuten durende trailer van White House Down, Duits Filmmaker Roland Emmerich’s nieuwste benadering op het opblazen van het Witte Huis, werd online uitgebracht, je kan het onderstaand bekijken:


WHITE HOUSE DOWN
Verhaallijn:

“Capitol Politieagent John Cale (Channing Tatum) werd net zijn droombaan bij de geheime dienst geweigerd voor de bescherming van President James Sawyer (Jamie Foxx). Hij wil zijn kleine meisje niet teleurstellen met het slechte nieuws, dus neemt hij haar mee op een rondleiding van het Witte Huis en dan wordt het complex overvallen door een zwaar bewapende paramilitaire groep. Nu dat de regering van de natie in chaos vervalt en de tijd dringt, is het aan Cale om de president, zijn dochter en het land te redden. ”

Ik denk dat de leden van de paramilitaire groep die de aanval uitvoerden op het Witte Huis in deze film nooit gebruik maakten van Google, Facebook of Yahoo. Anders zou de NSA hen (wensdenken?) te pakken hebben gekregen dankzij PRISM, het elektronisch controleprogramma dat koppen maakte de afgelopen dagen.

De hoofdrol in de film worden vertolkt door Channing Tatum, Jamie Foxx, Maggie Gyllenhaal, Jason Clarke, Richard Jenkins en James Woods.

In de filmtheaters vanaf 28 juni 2013.
:)

White House Down – De limo van de Amerikaanse President

Verneem meer over de Limo van de Amerikaanse President, alias The Beast, in deze nieuwe promo video van White House Down, de nog te verschijnen actie thriller in een regie van Roland Emmerich en gebaseerd op een script door James Vanderbilt:


WHITE HOUSE DOWN
Verhaallijn:
“Tijdens een rondleiding door het Witte Huis met zijn jonge dochter, komt een Capitol politieman in actie om zijn kind te redden en de president te beschermen tegen een zwaar bewapende groep paramilitaire indringers.”

De presidentiële limo is zoals een high-tech mobiel fort! Ik betwijfel of het een elektrisch voertuig is. Maar is het op zijn minst een hybride voertuig?

Release datum: 28 juni 2013.
:)

Achter de schermen van White House Down, de nog te verschijnen actie thriller in een regie van Roland Emmerich

White House Down Film trailerDeze nieuwe miniclip van White House Down gunt ons een blik achter de schermen van White House Down, de nog te verschijnen actie thriller in een regie van de Duitse Filmmaker Roland Emmerich:


White House Down – Achter de schermen met Roland Emmerich.
Niemand filmt beter herrie dan Roland Emmerich! De regisseur van ‘Independence Day’ laat ons weten hoe de actie tot leven bracht met Channing Tatum en Jamie Foxx.
Verhaallijn:
“Tijdens een rondleiding van het Witte Huis met zijn jonge dochter treed een Capitool politie agent in actie voor het redden van zijn kind en het beschermen van de president tegen een zwaar bewapende groep van paramilitaire aanvallers.”

Dus deze keer gaat Roland Emmerich het Witte Huis niet in één keer opblazen maar wel beetje bij beetje! LoL! De film gaat zeker een groot spektakel worden!

In de bioscopen vanaf 28 juni 2013.
:)

White House Down Film Trailer

We hebben een gloednieuwe poster te pakken van White House Down, de nog te verschijnen actie thriller met in de hoofdrollen Channing Tatum en Jamie Foxx:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Tijdens een bezoek aan het Witte Huis met zijn jonge dochter gaat een Capitool politieman (Channing Tatum) over tot actie voor het redden van zijn kind en het beschermen van de president (Jamie Foxx) tegen een hevig bewapende groep van paramilitaire aanvallers.”

En hier is de actie gevulde trailer:


WHITE HOUSE DOWN

Zal de GI Joe Duke de Amerikaanse president redden?

Release datum: 28 juni 2013.
:)

White House Down 2 Nieuwe Posters

Bekijk even die twee nieuwe posters van White House Down, de nog te verschijnen actie-thriller met in de hoofdrollen Channing Tattum en Jamie Foxx:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Als een paramilitaire groep geleid door Stenz (Jason Clarke) het Witte Huis veroveren, moet de Capitool politie agent John Cale (Channing Tatum), een afgewezen sollicitant voor de geheime dienst, de President van de Verenigde Staten James Sawyer (Jamie Foxx) redden terwijl tegelijkertijd ook zijn dochter Emily (Joey King) moet beschermd worden.”

Hier is de trailer van White House Down als je hem nog niet bekeken hebt: More »

Trailer en Poster van White House Down met in de hoofdrollen Channing Tatum en Jamie Foxx

Hier is de eerste officiële film trailer van White House Down, de nog te verschijnen actie thriller in een regie van Roland Emmerich (die het Witte Huis al heeft vernietigd in Independence Day) en met in de hoofdrollen Channing Tatum, Jamie Foxx, Maggie Gyllenhaal, James Woods, Jason Clarke, Richard Jenkins, Lance Reddick en Joey King:


WHITE HOUSE DOWN
Verhaallijn:
“Capitool Politieagent John Cale (Channing Tatum) werd net afgewezen voor zijn droombaan bij de geheime dienst voor de bescherming van president James Sawyer (Jamie Foxx). Omdat hij zijn kleine meisje niet wil teleurstellen met het slechte nieuws neemt hij haar mee op een rondleiding door het Witte Huis wanneer het complex wordt bezet door een zwaar bewapende paramilitaire groep. Nu dat de regering van de natie overgaat in chaos en de tijd dringt is het aan Cale voor het redden van de president, zijn dochter en het land.”

Nou, directeur Roland Emmerich weet zeker hoe indrukwekkende films te creëren! Ik kan niet wachten om White House Down te bekijken!

Hier is een reeks van teaser posters:

(Klik op een poster voor een vergroting.)

De release datum van White House Down is voorzien voor 28 juni 2013.
:)

White House Down Film geregisseerd door Roland Emmerich

White House Down Film TrailerOnderstaand vindt je een enkele eerste officiële blikken op White House Down, de nog te verschijnen actie thriller in een regie van Roland Emmerich en gebaseerd op een script van James Vanderbilt met in de hoofdrollen Channing Tatum, Jamie Foxx en Maggie Gyllenhaal:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Een geheime dienst agent (Channing Tatum) is belast met het redden van het leven van de Amerikaanse president (Jamie Foxx) nadat het Witte Huis wordt overvallen door een paramilitaire groep.”

De samenvatting van de verhaallijn van White House Down doet een beetje denken aan Olympus has fallen. Maar hier is het terrorisme van eigen bodem, geen Noord-Koreaanse indringers. En aangezien Roland Emmerich aan het hoofd van de film staat mogen we veel actie en apocalyptische speciale effecten verwachten! En niet te vergeten, de film probeert actueel te blijven met een zwarte president.

De release datum van White House Down is voorzien voor 28 juni 2013.
:)

White House Down

White House Down de FilmWhite House Down
Genre: Actie/Thriller
Regie: Roland Emmerich
Cast: Channing Tatum, Jamie Foxx, Maggie Gyllenhaal
Releasedatum: 28. Juni 2013

Voor meer informatie: White House Down Trailer

https://filmbioscoop.com/film/white-house-down