X-Men Apocalypse

Kodi Smit-McPhee als Nightcrawler – X-Men Apocalypse film

Regisseur Bryan Singer deelde een korte teaser video via twitter, het geeft een eerste officiële blik op Kodi Smit-McPhee als Nightcrawler in X-Men Apocalypse, het nog te verschijnen vervolg op X-Men Days of Future Past:


X-Men Apocalypse – Kodi Smit-McPhee als Nightcrawler
Plot:
“De Apocalyps vindt plaats een decennium na Days of Future Past en is een naadloze volgende stap in het verhaal. De verandering van tijd heeft een nieuwe en unieke krachtige vijand ontketend Charles (James McAvoy), Erik/Magneto (Michael Fassbender), Raven/Mystique (Jennifer Lawrence), Wolverine (Hugh Jackman) en Hank/Beast (Nicholas Hoult) worden vervoegd door jonge Cyclops, Storm, Jean en anderen als de X-Men hun meest geduchte vijand moeten bevechten – een oude niet aflatende kracht vastbesloten een apocalyps te veroorzaken zoals nog nooit gezien in de menselijke geschiedenis.”

Ik wou zeker dat ik overal naartoe kon teleporteren zoals Nightgcrawler!

De film wordt verwacht in de filmtheaters op 27 mei 2016.
:)

X-Men Apocalypse Plot Synopsis

Director Bryan Singer (who helmed X-Men Days of Future Past) werd bevestigd als het hoofd van de X-Men Apocalypse, het nog te verschijnen superhelden filmvervolg dat voorzien is in de filmtheaters in 2016. En een eerste officiële plot samenvatting van de film is onthuld.

Plot:
“De Apocalypse vindt plaats een decennium na Days of Future Past en is een naadloze volgende stap in het verhaal. De verandering van tijd heeft een nieuwe en unieke krachtige vijand ontketend Charles (James McAvoy), Erik/Magneto (Michael Fassbender), Raven/Mystique (Jennifer Lawrence), Wolverine (Hugh Jackman) en Hank/Beast (Nicholas Hoult) worden vervoegd door jonge Cyclops, Storm, Jean en anderen als de X-Men hun meest geduchte vijand moeten bevechten – een oude niet aflatende kracht vastbesloten een apocalyps te veroorzaken zoals nog nooit gezien in de menselijke geschiedenis.”

Dus de nieuwe X-Men film speelt zich af in de jaren tachtig (in 1983 eigenlijk). Dat klinkt goed voor mij, maar is er plan om terug te gaan naar de toekomst?

Als je hem nog niet hebt gezien, hier de eerste officiële teaser trailer X-Men Apocalypse is (yep, de scène na de aftiteling uit X-Men Days of Future Past):


X-Men Days of the Future Past – Na Aftitelingsscene (Apocalypse)

De releasedatum van X-Men Apocalypse is ingesteld op 27 mei 2016.
:)

X-Men Apocalypse Teaser Trailer

heb je de aftiteling gezien van X-Men Days of Future Past?
Het diende als een soort van teaser trailer voor X-Men Apocalyps, de volgende X-Men film die is voorzien om vrijgegeven te worden in 2016. Nou deze teaser trailer van X-Men Apocalyps online werd gelekt in een illegale versie via youtube, je kan hem hieronder bekijken:

X-Men Days of Future Past Aftiteling – Teaser trailer van X-Men Apocalypse

De jonge man met de blauwe huid is Apocalypse. Een onsterfelijke en super krachtige oude mutant die over zal gaan naar de donkere kant van de krachten en hij zal proberen de hele wereld te domineren. Hopelijk zullen Wolverine en de X-Men proberen hem te temmen.

Release datum: 16 mei 2016.
:)

X-Men Apocalypse

X-Men Apocalypse de FilmX-Men Apocalypse
Genre: Actie/Superheld
Regie: Bryan Singer
Cast:
Releasedatum: 27. Mei 2016

Voor meer informatie: X-Men Apocalypse Trailer

https://filmbioscoop.com/film/x-men-apocalypse

X-Men Apocalypse Film

De film X-Men Days of Future Past is nog niet uitgebracht. Maar er is al een vervolg gepland: regisseur Bryan Singer kondigde inderdaad via zijn officiële Twitter-account aan dat de nieuwe X-Men film X-Men Apocalypse getiteld zal worden. Er is zelfs een releasedatum: de film wordt in de bioscopen verwacht op 27 mei 2016!

In de wereld van de strips is Apocalypse een oude mutant een paar duizend jaar geleden geboren en die verlangt de wereld te domineren. Maar volgens het online gerucht, kan de nieuwe X-Men film franchise zijn oorsprong wat aanpassen: in plaats van een oude mutant zou hij een buitenaards wezen zijn. Er is echter nog geen officiële bevestiging…

Menselijke mutant of buitenaardse, Apocalypse zal zeker een geweldige vijand zijn van de X-Men: wij kunnen een echt wonderbare strijd verwachten!

Hoe dan ook, blijf op de hoogte via ons voor meer details over de film X-men Apocalypse!
:)