You’re Next

You’re Next TV-Spot

Een TV-spot van You’re Next, de nog te verschijnen griezel thriller in een regie van Adam Wingard en met Sharni Vinson, Nicholas Tucci, AJ Bowen en Wendy Glenn:


You’re next
Verhaallijn:
“Ald de familie Davison wordt aangevallen tijdens hun trouwdag uitje, de bende van de mysterieuze moordenaars leert al snel dat een van de slachtoffers herbergt een geheim talent voor terug te vechten.”

Zet je in op de dier-gemaskerde moordenaars of op het meisje (gespeeld door Sharni Vinson)? Sterven ze allemaal? Of verwacht je een overlevende?

Release datum: 23 augustus 2013.
:)

You’re Next Clip en Australische Poster

Hier is de Australische poster van You’re Next, de nog te verschijnen griezelthriller in een regie van Adam Wingard en gebaseerd op een script van Simon Barrett:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Als de familie Davison wordt aangevallen tijdens hun huwelijksverjaardagsvakantie, leert de bende van de mysterieuze moordenaars al snel dat Ć©Ć©n van de slachtoffers een geheim talent verbergt voor het terugvechten.”

We hebben ook een eerste preview clip van de clip:


You’re Next – Gemaskerde man met een bijl

Die scene is echt intens! Ik wacht met ongeduld op het hele geval!

Release date: 23 augustus 2013.
:)

You’re Next Film Poster

Een nieuwe poster van de griezelthriller You’re Next werd onthuld voor de Comic Con:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


YOU’RE NEXT

Thuis is waar de jacht plaatsgrijpt.

Verhaallijn:
“Als de familie Davison wordt aangevallen tijdens hun trouwdag uitje, leert de bende van mysterieuze moordenaars al snel dat Ć©Ć©n van de slachtoffers een geheim terugvechttalent verbergt.”

You’re next belooft een geweldige horrorfilm te zijn, mis hem niet!

In de theaters: 23 augustus 2013.
:)

Poster van You’re Next, de griezelfilm met de dier-gemaskerde bijlzwaaiende moordenaars!

Dankzij Lionsgate is hier een nieuwe poster van You’re Next, de nog te verschijnen griezelfilm geregisseerd door Adam Wingard en gebaseerd op een script van Simon Barrett:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“EĆ©n van de slimste en meest angstaanjagende films in jaren, You’re Next vernieuwt het genre door er een frisse draai te geven aan aan huis-invasie horror. Wanneer een bende gemaskerde, bijlzwaaiende moordenaars verschijnen op de Davison familiereĆ¼nie, lijken de ongelukkige slachtoffers wel gevangen … totdat een onwaarschijnlijke gast van de familie blijkt Ć©Ć©n van de meest getalenteerde moordenaars van allemaal te zijn.”

Hier is de trailer van You’re Next als je hem nog niet gezien hebt: More »

Trailer en Posters van de griezelfilm You’re Next

Dankzij Lionsgate volgt hier de eerste officiĆ«le filmtrailer van You’re Next, de nog te verschijnen griezelfilm in een regie van Adam Wingard:


YOU’RE NEXT
Verhaallijn:

“YOU’RE NEXT vindt opnieuw het genre uit door een vernieuwende benadering op de huis-invasie griezelfilm. Wanneer een gemaskerde bende, bijl zwaaiende moordenaars verzamelen tijdens de Davison familiereĆ¼nie zitten de ongelukkige slachtoffers in de val … tot een onwaarschijnlijke gast van de familie bewijst de meest getalenteerde moordenaar van allemaal te zijn.”

En drie teaser posters:

(Klik op een poster voor een vergroting.)


YOU’RE NEXT

Ben je niet vergeten te deur te vergrendelen?

Zal de dierenbescherming proberen die moordachtige dieren te beschermen?

De rolverdeling bestaat uit Sharni Vinson, AJ Bowen, Joe Swanberg, Barbara Crampton, Ti West, Wendy Glenn, Nicholas Tucci, Kate Lyn Sheil, Amy Seimetz, Rob Moran. De release datum van You’re Next is voorzien op 23 augustus 2013.
:)

You’re Next

You're Next de FilmYou’re Next
Genre: Horror/Thriller
Regie: Adam Wingard
Cast: Sharni Vinson, AJ Bowen, Joe Swanberg, Barbara Crampton, Ti West, Wendy Glenn, Nicholas Tucci, Kate Lyn Sheil, Amy Seimetz, Rob Moran
Releasedatum: 23. Augustus 2013

Voor meer informatie: You’re Next Trailer

https://filmbioscoop.com/film/youre-next