Advertenties

Flamingo Thief Film

Flamingo Dief FilmActeur Will Ferrell heeft de hoofdrol te pakken in de Flamingo Thief, een nog te verschijnen komedie drama. Het is een bewerking van de roman uit 2010 geschreven door Susan Trott. Regisseur Craig Gillespie (die aan het hoofd stond van de nieuwe Fright Night) staat aan het roer van de film gebaseerd op een script van Michael LeSieur. Er is nog een officiƫle release date voorzien.

Flamingo Thief Trailer

Hier is het officiƫle boekuittreksel:

Verhaallijn:
“Iedereen verwerkt verdriet anders maar niemand is zo verschillend als Tim Forester, multimiljonair Juice King, die zijn zoon een jaar geleden verloor. Het begint met het stelen van een porseleinen flamingo van zijn drie jaar oude nichtje, Joy, en na zijn tiende flamingo is het al een groot misdrijf geworden. hij wordt neergeschoten door een persoon en beschoten door een andere. Hij verliest zijn bedrijf en zijn vrouw maar hij er zich beter door. Flamingo’s stelen doet zijn hart sneller slaan. Hij leeft opnieuw. In zekere zin beleeft hij een prachtige tijd. Maar hoe zal het eindigen? Heel waarschijnlijk zal hij in de gevangenis belanden. Flamingo Thief is een grappig, bitterzoet verhaal over liefde, verlies, familie, fruit en flamingo’s. De lezer zal nooit Tim Forester vergeten, zijn rampzalige manier van omgaan met verdriet, en een hart dat barst van de liefde.

Dus eigenlijk gaat het verhaal over een kleptomaan geobsedeerd met het stelen van flamingo beeldjes? Is acteur Will Ferrell dan geschikt voor de rol! Ik ben niet van plan het boek te kopen maar ga wel misschien de film bekijken: vermits Will Ferrel de hoofdrol vertolkt, denk ik dat we enkele goede lachsalvo’s kunnen verwachten.

Hoe dank ook, blijf op de hoogte via ons voor meer details over de film Flamingo Thief!
:)