Advertenties

Focus Film met in de hoofdrollen Will Smith en Margot Robbie

Neem een kijkje naar deze foto’s van Will Smith en Margot Robbie op de set van Focus, de komende romantische komedie geschreven en geregisseerd door Glenn Ficarra en John Requa:

(Klik op een foto voor een vergroting.)


Plot:
“Nicky Spurgeon (Will Smith), een professionele zwendelaar, neemt een jonge, aantrekkelijke vrouw (Margot Robbie) onder zijn vleugels. Ze raken romantisch betrokken en dit verandert in een hachelijke onderneming van liegen en bedriegen. De complicaties van de ontmoeting achtervolgen hen wanneer zij opnieuw elkaar ontmoeten in de later. Elk van heeft ingewikkeld oplichtingen aan de gang met hetzelfde doel: een internationale miljardair eigenaar van een race auto team. Wat de zaken nog ingewikkelder maakt is dat Nicky moet concurreren met een andere partij die geĆÆnteresseerd is in het meisje evenals een andere confrontatie met een voormalige vlam… dit allemaal voordat de roof van een mensenleven plaatsvindt.”

Probeer je te herinneren in welke film je onlangs Margot Robbie zag? Wel, ze was de sexy vrouw van Jordan Belfort (gespeeld door Leonardo DiCaprio) in The Wolf of Wall Street.

De releasedatum van Focus is ingesteld op 27 februari 2015.
:)