Advertenties

Footloose Trailer

Footloose FilmDankzij MTV kunnen we een eerste officiƫle film trailer van Footloose bekijken, het is de nog te verschijnen nieuwe versie in een regie van Craig Brewer en met in de hoofdrollen Kenny Wormald, Julianne Hough, Dennis Quaid, Andie MacDowell en Miles Teller:

Footloose Trailer


FOOTLOOSE
Verhaallijn:
“Ren MacCormack (vertolkt door nieuweling Kenny Wormald) wordt overgeplaatst van Boston naar een klein zuiders stadje genaamd Bomont en hij ondergaat er een grote cultuurshock. Enkele jaren voordien werd de gemeenschap er opgeschrikt door een tragisch ongeluk waarbij 5 tieners het leven lieten na een nachtje stappen. De plaatselijke raadsleden van Bomont en de geliefde dominee Shaw Moore (Dennis Quaid) reageerden toen met het invoeren van een verordening waarbij het verboden werd om luide muziek af te spelen of om te dansen. Ren is niet iemand die gauw toegeeft en hij gaat in de aanval tegen de ban. Daarbij wordt het stadje opnieuw van energie voorzien en in het proces daarvan wordt Ren verliefd op de dochter van de dominee, Ariel (Julianne Hough).”

Afgaand op de eerste Footloose trailer gaat dit een geweldige film opleveren. Er zullen nog steeds fans van de oude film zijn maar ik denk dat de nieuwe benadering waarschijnlijk de nieuwe generatie zal aanspreken.

Er is ook een eerste film poster:

(Klik op een poster voor een vergroting.)

De film Footloose zal in de bioscopen verschijnen op 14 oktober 2011.
:)