Advertenties

Freezer Film Trailer

we hebben een trailer te pakken van Freezer, de komende actie thriller film geregisseerd door Mikael Salomon en met in de hoofdrollen Dylan McDermott, Peter Facinelli, en Yuliya Snigir:


FREEZER
Verhaallijn:
“Robert Saunders (Dylan McDermott), een monteur uit New York City wordt bewusteloos geslagen op zijn verjaardagsdiner en wordt wakker, opgesloten in de walk-in-diepvriezer van het restaurant. Maar waarom hij daar is — en hoe hij zal overleven— een kille nachtmerrie zal onthuld worden van verkeerde identiteit, de Russische maffia, een ontbrekende som van 8 miljoen dollar en een gewonde agent (Peter Facinelli) die de sleutel van dit alles in zijn bezit heeft. De temperatuur daalt. De angst groeit. “En voor een man gevangen tussen een bevroren dood en vicieuze misdadigers, kan wat er vervolgens gebeurt leiden tot de meest koelbloedige wending van allemaal.”

In een wanhopige race tegen een ijzige dood kan alleen de koelbloedigste overleven!

En twee posters van de film:

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Denkt je dat Robert, het personage gespeeld door Dylan McDermott, zijn beproeving zal overleven? Zal hij weten te ontsnappen uit de klauwen van de Russische maffia?

De releasedatum van Freezer is voorzien voor 2 januari 2014.
:)