Advertenties

Fright Night Clip

Fright Night filmOnderstaand kan je een eerste preview clip bekijken van Fright Night, de nog te verschijnen nieuwe versie met in de hoofdrollen Anton Yelchin, Colin Farrell, Christopher Mintz-Plasse, David Tennant en Toni Collette:

Fright Night Trailer


Fright Night – You got a lot on your shoulders for a kid.
Verhaallijn:
“Senior Charlie Brewster (Anton Yelchin) heeft het eindelijk voor mekaar: hij behoort bij een populaire groep en heeft een relatie met het meest begeerde meisje op zijn middelbare school. Hij is zelfs zo cool dat hij zijn beste vriend laat vallen. Maar problemen verschijnen waneer Jerry (Colin Farrell) intrekt als zijn buur. In het begin lijkt hij okay te zijn maar er is toch iets niet helemaal in orde. Iedereen echter, inclusief Charlie’s moeder (Toni Collette), merkt niets op. Na het observeren van een heel vreemde gebeurtenis komt Charlie tot de onmiskenbare conclusie dat Jerry een vampier is belust op zijn buurt. Omdat hij niemand kan overtuigen moet Charlie zelf een manier vinden om het monster te vernietigen.”

Colin Farrell is een geweldige vampier, ik wil zeker meer zien!

Deze nieuwe versie van de griezel komedie klassieker is geregisseerd door Craig Gillespie. De verschijningsdatum is voorzien op 19 augustus 2011.
:)