Fright Night Soundtrack

De liedjeslijst van de Frightnight soundtrack, de nog te verschijnen griezelfilm in een regie door Craig Gillespie en met in de hoofdrollen Anton Yelchin, Colin Farrell, Christopher Mintz-Please, David Tennant en Toni Collette, is onthuld door Varese Sarabande:

Fright Night Originele Film Soundtrack
Muziek door Ramin Djawadi

1. Welcome To Fright Night
2. There’s A Lot Of Bad People Out There
3. Jerry’s Date
4. A Terrible Vampire Name
5. We Could Rock This Evil Thing Together
6. Is That A Stake?
7. 400 Years of Survival
8. How To Kill A Vampire
9. Just Hit Me
10. No House, No Invitation
11. That’s A Mighty Big Cross
12. Let’s Kill Something
13. Go Get the Authorities
14. I Can Hear You Breathe
15. I’m All Out Of Beer
16. A Garlicky Omelet
17. Enough With The Vampires
18. Gotta Light
19. Don’t Do Anything I Wouldn’t Do
20. Fright Night
Fright Night Liedje - Fright Night Muziek - Fright Night Soundtrack

De film soundtrack van Fright Night zal uitgebracht worden op 26 augustus 2011.