Advertenties

Fright Night Trailer

Fright Night FilmRegisseur Craig Gillespie heeft gewerkt aan Fright Night, een nieuwe versie van de horror komedie uit 1980. In de hoofdrollen vinden we Anton Yelchin, Colin Farrell, Christopher Mintz-Plasse, David Tennant en Toni Collette. De verschijningsdatum is voorzien op 19 Augustus 2011. Laten we een eerste film trailer van Fright Night bekijken:

Fright Night Trailer


FRIGHT NIGHT
Verhaallijn:
“Senior Charlie Brewster (Anton Yelchin) heeft het eindelijk gemaak voor zichzelf. Hij behoort bij de populaire groep en gaat uit met het meest aantrekkelijke meisje op de hogeschool. Hij is zelfs zo cool dat hij zijn beste vriend Ed achterlaat (Christopher Mintz-Plasse). Maar de problemen duiken op wanneer een intrigerende vreemdeling opduikt, Jerry (Colin Farrell) wordt een buurman. Op het eerste zicht is hij een vriendelijk persoon, maar er is iets niet helemaal juist en niemand merkt het op, zelfs Charlie’s moeder (Toni Collette) merkt niet. Na getuige te zijn geweest van iets vreemds besluit Charlie onmiskenbaar dat Jerry een vampier is die het heeft voorzien op de buurt. Omdat hij niet in staat is om iemand te overtuigen van de waarheid moet Charlie het monster zelf kwijtraken in deze nieuwe uitgave van de klassieke horror komedie met aan het hoofd Graig Gillespie.”

Wat denk je van de meer donkere benadering van Craig Gillespie op Fright Night? Heiligschennis of een geniaal idee? Laat hier je mening achter!
:)