Advertenties

Frozen Film door Disney

Regisseur Chris Buck werkt aan Frozen, een nog te verschijnen 3D CG animatie film losjes gebaseerd op het Hans Christian Andersen sprookje van De Sneeuwkoningin. Actrice Kristen Bell zal haar stem verlenen aan het hoofdpersonage Anna en Idina Menzel zal haar stem verlenen aan haar zuster the Sneeuwkoningin. De release datum van Walt Disney’s Frozen is voorzien voor 27 november 2013.

Frozen Trailer

Bekijk even het eerste officiƫle logo van de Frozenfilm:

(Klik op de foto voor een vergroting.)

En hier is wat conceptuele vormgeving:

Plot:
“Als Anna (stem van Kristen Bell) vervloekt wordt door haar vervreemde zuster, de koudhartige Sneeuwkoningin Elsa (stem van Idina Menzel), is Anna’s enige het omkeren van de vloek door een gevaarlijke maar spannende reis door een ijzig en meedogenloos landschap. Vergezeld door Kristoff, een robuuste, avontuurlijke bergenman, zijn rendier met een apart gewei en een ongelukkige sneeuwman. Samen met hen moet Anna racen tegen de tijd, de weer elementen overwinnen en een leger van dreigende sneeuwmannen bestrijden als ze ooit haar bevroren hart wilt ontdooien. ”

Van wat ik hoorde zullen Robert Lopez (The book of Mormon) en Kristen Anderson-Lopez originele liedjes schrijven voor de film. Gezien hun Broadway ervaring, kunnen we pakkende en inspirerende liedjes verwachten.

Blijf op de hoogte via ons voor meer informatie over de nog te verwachten Frozenfilm van Disney!
:)