Advertenties

Frozen Ground Film met in de hoofdrol Nicolas Cage en John Cusack

Een eerste officiƫle poster van The Frozen ground, de nog te verschijnen thriller geschreven en geregisseerd door Scott Walker werd onthuld:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


THE FROZEN GROUND

De jager wordt het wild

Verhaallijn:
“The Frozen Ground is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de detective uit Alaska Glenn Flƶthe (Sgt. Jack Halcombe genaamd in de film). Halcombe poogt de moorddadige uitzinnigheid van Robert Hansen te stoppen, hij is een seriemoordenaar die in stilte de straten van Anchorage heeft gestalkt voor meer dan 13 jaar. Omdat het aantal dode lichamen van de Anchorage vrouwen begint te stijgen gaat Sgt. Halcombe op een persoonlijke klopjacht om de moordenaar te vinden. Als 17-jarige Cindy Paulson ontsnapt aan het onuitsprekelijke geweld van Hansen, gelooft ze dat de wet met hem zal afrekenen. In de plaats daarvan moet ze opnieuw vechten voor haar leven. Met zijn enige bondgenoot, Cindy Paulson, is Sgt. Halcombe vastbesloten om een ā€‹ā€‹seriemoordenaar te berechten.”

Enkele foto’s uit de film:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Nicolas Cage speelt de rol van de detective en John Cusack speelt de rol van de seriemoordenaar. Naast Nicolas Cage en John Cusack, bestaat de cast verder uit Vanessa Hudgens, Curtis Jackson en Radha Mitchell.

Voor degenen die niet nog nooit van hem hebben gehoord, de real-life Robert Hansen stalkte en vermoorde tussen de 17 en 21 jonge vrouwen, hij ontvoerde hen en nam hen naar de wildernis van Alaska, waar hij ze ombracht en begroef! Een echt griezelige man!

Wie verkies je: John Cusack of Nicolas Cage?
:)