Advertenties

Fury Film Trailer

Je kan hieronder de eerste officiële trailer van Fury bekijken, het aanstaande actie oorlogsdrama geschreven en geregisseerd door David Ayer en met in de hoofdrollen Brad Pitt, Shia LaBeouf, Logan Lerman, Jon Bernthal en Michael Pena met als tijdsperiode de Tweede Wereldoorlog:


FURY

In het diepste van de oorlog is elke man slechts zo sterk als de man naast hem.

Oorlog eindigt nooit rustig!

Plot:
“De film speelt zich af op het einde van de Tweede Wereldoorlog, in April 1945. Als de Bondgenoten hun laatste stap vooruit maken op het Europese grondgebied, gaat een strijd geharde leger sergeant genaamd Wardaddy (Brad Pitt) op een opdracht met een Sherman-tank en vijfkoppige bemanning op een dodelijke missie achter de vijandelijke linies. In de minderheid en kansloos worden Wardaddy en zijn mannen geconfronteerd met overweldigende kansen in hun heldhaftige pogingen om toe te slaan in het hart van nazi-Duitsland. ”

De toon van de film is veel donkerder dan wat ik verwachtte. Maar ik zou niet verrast moeten zijn, de film is immers geschreven en geregisseerd door David Ayer: zijn twee eerdere films Sabotage en End of Watch waren bloedig realistisch. Ik begrijp volledig waarom Super filmster Brad Pitt toetrad tot dit project!

Er is ook een eerste officiële poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


FURY

Ik wacht met ongeduld op David Ayer’s Fury!

Release datum: 14 november 2014.
:)