Advertenties

Gangster Squad Trailer

Gangster Squad filmDe eerste officiƫle filmtrailer van Gangster Squad, het nog te verschijnen drama in een regie van Ruben Fleisher werd online uitgebracht, bekijk dit onderstaand:

Gangster Squad Trailer


Gangster Squad
Verhaallijn:
“Los Angeles, 1949 Meedogenloze, in Brooklyn geboren maffia koning Mickey Cohen, (Sean Penn) staat aan het hoofd van de show in deze stad, plukt de buit van de drugs, de wapens, de prostituees en – als hij zijn zin krijgt — elk ingezet gokje geplaatst ten westen van Chicago. Hij doet het allemaal met de bescherming van niet alleen zijn eigen betaalde knokploegen, maar ook de politie en de politici die onder zijn controle staan. Het is genoeg om zelfs de dapperste straatharde politie agent te intimideren … behalve misschien voor de kleine, geheime ploeg van LAPD buitenstaanders onder leiding van Sgt. John O’Mara (Josh Brolin) en Jerry Wooters (Ryan Gosling), die bij elkaar komen om te proberen Cohen’s wereld te versplinteren. “Gangster Squad “is een kleurrijke bewerking van gebeurtenissen rond de LAPD inspanningen voor het terug nemen van hun ontluikende stad van Ć©Ć©n van de gevaarlijkste maffia bazen aller tijden.”

Sean Penn wordt dan misschien wel oud maar hij is nog altijd springlevend! Gangster Squad gaat een grootse film worden, mis hem niet!

De rolverdeling bestaat uit Josh Brolin, Ryan Gosling, Nick Nolte, Robert Patrick, Michael PeƱa, Giovanni Ribisi, Anthony Mackie, Emma Stone en Sean Penn. Er is nog geen officiƫle release datum.
:)