Advertenties

Get Hard Film Trailer

De eerste officiƫle trailer van Get Hard, de aanstaande komedie film met in de hoofdrollen Will Ferrell & Kevin Hart, is online ontketend, genieten ervan hieronder:


GET HARD
Plot:
“Wanneer miljonair hedge fund manager James (Will Ferrell) veroordeelt wordt voor fraude en wat tijd moet doorbrengen in San Quentin verleent de rechter hem 30 dagen om zijn zaken in orde te maken. Wanhopig, keert hij naar Darnell (Kevin Hart) om hem voor te bereiden op een leven achter de tralies. Maar ondanks Jamesā€™ Ć©Ć©n-percent veronderstellingen, is Darnell een kleine hardwerkende ondernemer, die nog nooit een parkeerticket ontving, en zeker nooit tijd achter de tralies doorbracht. Samen, leveren de twee mannen wat er nodig is voor James om ‘ hard ‘ te makenen aldoende te ontdekken hoe verkeerd de dingen waren ā€“ met inbegrip van elkaar. ”

Nou, ik had niet verwacht dat Will Ferrell en Kevin Hart voor dergelijke een geweldig duo op scherm zouden zorgen! De film lijkt hilarisch, ik kan niet wachten om hem te bekijken!

De film is geregisseerd door Etan Cohen en naast Will Ferrell, Kevin Hart vinden we ook Alison Brie en Edwina Findley Craig T. Nelson.

De film zal in de bioscopen verschijnen op 27 maart 2015.
:)