Advertenties

Ghost Recon Film

Ghost Recon FilmHet nieuws werd online verspreid over een Ghost Recon film toen Ubisoft deze vragenlijst verdeelde onder enkele gamers:
(Klik op een foto voor een vergroting.)
Wel Ubisoft Motion Pictures, de recentelijk gelanceerde film en TV productie tak van de video game uitgever heeft juist bevestigd dat Ghost Recon Ć©Ć©n van de projecten is dat waarschijnlijk zeer snel zal bewerkt worden tot een live-action film.

Voor hen die Ghost Recon niet kennen het is een reeks van militaire, tactische shooter video games. Het verhaal speelt zich af in de nabije toekomst en volgt een geheim, elite team van soldaten die strijden voor wereldvrede d.m.v. hoog technische militaire technologie. Hier is een cinematische inleiding voor het eerste Ghost Recon spel:


GHOST RECON

Er is hoop voor dat de Ghost Recon film trouw zal zijn aan het bronmateriaal sinds Ubisoft’s nieuw beleid eruit bestaat om meer betrokken te zijn bij de productie vn de films gebaseerd op hun spelletjes:

“Onze strategie is niet om te diversifiĆ«ren maar om belangstelling te wekken voor onze ondernemingen — daarom willen ze zeker zijn dat onze films de merken nauwkeurig weergeven en op die manier onze fanbasis behouden maar ook om belangstelling te wekken bij het publiek dat niet ons directe doel publiek is.”

Jean de Rivieres
Ubisoft Motion Pictures’ Senior VP van Internationale Marketing en Distributie


Ik vraag me af welk meesterwerk van de Ghost Recon series er zal bewerkt worden in een film. Enig idee?

Hoe dan ook hoe zou jij de enquete hebben beantwoord:

Van de volgende verklaringen, wat is de meest belangrijke factor die je zou overtuigen om een film te gaan bekijken gebaseerd op de Ghost Recon spelletjes?

– Het is een manier om nieuwe personages te ontdekken die niet opgenomen zijn in de spelletjes

– Het is de manier om een nieuwe verhaallijn te ontdekken die in in het spel is opgenomen

– Het is een manier om meer te weten te komen over de personages van het spel

– Het is een manier om de leegte te overbruggen tussen 2 spelletjes lanceringen

– Het is een manier om het verhaal van het videospelletje beter te begrijpen

– Het is een manier om het videospelletje opnieuw te beleven


Hoe dan ook, meer details over de Ghost Recon film volgen gauw!
:)