Advertenties

GI Joe 3 Film

GI Joe 3 Film TrailerGI Joe 2 Retaliation deed het vrij goed in de bioscoop: de film bracht al meer dan $ 365.000.000 op wereldwijd met een productiebudget brutowinst van $ 130.000.000, er werd dus een flinke winst gemaakt. Het is een franchise met een enorme aantrekkingskracht. Dus ik denk dat je niet verbaasd zal zijn om te horen dat Paramount Pictures en MGM van plan een derde film te maken. Een GI Joe 3 film zal inderdaad gemaakt worden. Regisseur John M. Chu, die aan het hoofd stond van GI Joe 2 zal terug terug keren aan het roer van de nieuwe aflevering.

De verhaallijn is nog niet geopenbaard. Eigenlijk hebben de studio’s nog niet eens een scenarioschrijver ingehuurd. Het is zeker dat de Cobra Cobra Commander opnieuw in gekonkel zal verzeild raken om de wereld te domineren en Acteurs Dwayne Johnson, Ray Park en Byung-hun Lee zullen waarschijnlijk hun rollen opnieuw opnemen. Er is wat nieuws van de barones (gespeeld door Sienna Miller in de eerste film) die er opnieuw is voor GI joe 3. Zou Actrice Sienna Miller haar rol opnieuw opnemen?

Zal Snake Eyes toetreden tot Cobra en de GI Joesw nu dat alles okay is met Storm Shadow? Snake Eyes en Storm Shadow zouden een verdomd geweldig team maken!

Hoe dan ook, heb je een suggestie over de verhaallijn van GI Joe 3? Deel hieronder je mening!

Blijf op de hoogte via ons over meer details van de film GI Joe 3!
:)