Advertenties

Girl With The Dragon Tattoo Film

Director David Fincher werkt aan The Girl With The Dragon Tattoo, een nog te verschijnen drama thriller die gebaseer is op de roman van de wijlen Zweeds auteur/journalist Stieg Larsson. De film heeft in de hoofdrollen Daniel Craig en Rooney Mara. De cast bevat ook Stellan Skarsgard, Robin Wright, Max von Sydow, Christopher Plummer, Joely Richardson, Steven Berkoff, David Dencik, Alexandra Daddario en Goran Visnjic. The Girl with the Dragon Tattoo zal verschijnen op 21 December 2011.

Girl With The Dragon Tattoo Trailer

Onderstaand vindt je enkele foto’s vanop de set van the Girl With the Dragon Tattoo film:
(Klik op een foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Het verhaal focust op het mysterie dat een lang onopgeloste verdwijning van een erfgename veroorzaakt. Een journalist, recentelijk geblameerd voor een smaad beschuldiging vergezeld van een jonge vrouwelijke hacker proberen de zaak op te lossen, gedurende de speurtocht worden er vele persoonlijke en industrie corruptie zaken aangeraakt.”

David Fincher’s bewerking van Larsson’s roman is niet de eerste in de reeks: een Zweedse film gebaseerd op de roman werd vrijgegeven in 2008. Hier is de trailer van de originele Girl With the Dragon Tattoo film:


THE GIRL WITH THE DRAGON TATTOO

Ik heb de Zweedse film nog niet bekeken, maar ik denkt dat ik ga wachten op de benadering van David Fincher. Wat denk jij ervan?

Hoe dan ook, meer details over de film The Girl With The Dragon Tattoo volgen gauw!
:)