Advertenties

Girls against Boys Trailer

Onderstaand kan je de officiƫle filmtrailer bekijken van Girls against Boys, het nog te verschijnen griezeldrama geschreven en geregisseerd door Austin Chick en met in de hoofdrollen Danielle Panabaker, Nicole LaLiberte, Andrew Howard, Michael Stahl-David, Liam Aiken:


GIRLS AGAINST BOYS
Verhaallijn:
“Als Shae (Danielle Panabaker), een naĆÆeve student, wordt gekweld door meerdere mannen over een periode van slechts enkele dagen bereikt ze haar breekpunt en wordt ze betrokken bij een gestoord wraakplan van haar collega Lu (Nicole LaLiberte). Samen beginnen ze een gruwelijke moordpartij. Ze terroriseren en vermoorden niet alleen hun aanvallers maar ook elke man die in hun vaarwater komt. Echter na een wild weekend van vergelding verschuift de vriendschap tussen de meisjes naar een gevaarlijke obsessie en hun perverse spel wordt een wanhopige strijd. Shae probeert de controle te behouden tegen de dodelijke en verleidelijke invloed van Lu.”

Slechte meisjes huilen niet en rekenen zelfs af met jongens! Dus verwacht jongens te zien huilen en zelfs hun broek te bevochtigen uit angst!

En hier is de filmposter:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

De release datum van Girls against Boys is voorzien voor 1 februari 2013.
:)