Advertenties

Gods of Egypt Film

Foto’s van op de set van Gods of Egypte, de aanstaande fantasie avonturenfilm geregisseerd door Alex Proyas met als locatien het oude Egypte, zijn online opgedoken, neem een kijkje hieronder:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Plot:
“Magie, monsters, goden en waanzin regeren in de paleizen en de piramides in de vallei van de rivier Nijl in dit actie-avontuur geĆÆnspireerd door de klassieke mythologie van Egypte. Met het voortbestaan van de mensheid in de balans, onderneemt een onverwachte held een spannende reis voor het redden van de wereld en zijn ware liefde. Set (Gerard Butler), de meedogenloze god van de duisternis, heeft zich de Egyptische troon toegeĆ«igend, hij stuurt het eensl vreedzame en welvarend rijk in chaos en conflict. Met slechts een handvol heroĆÆsche rebellen tegen Set savage regel, roept Bek (Brenton Thwaites), een gedurfde en uitdagende sterveling, de hulp ijn van de krachtige god Horus (Nikolaj Coster-Waldau) in een onwaarschijnlijk alliantie tegen de kwade overheerser. Als hun adembenemende strijd tegen Set en zijn handlangers hen naar het hiernamaals voert en door de hemele moeten zowel god en sterfelijke moeten testen doorstaan van moed en opoffering als ze willen slagen in de spectaculaire laatste confrontatie.

Gerard Butler ziet er niet zo slecht uit als een boze god van het Egyptische Pantheon. Maar hij ziet er veel beter als een Spartaanse krijger… Hoe dan ook, ik ben nog steeds ongeduldig om deze film te bekijken: het gaat geweldig zijn!

De releasedatum van Gods of Egypt is ingesteld op 12 februari 2016.

Blijf op de hoogte via ons voor meer details over de film Gods of Egypt!
:)