Advertenties

Goodbye to All That Film Trailer

Dankzij IFC Films is hier de officiële trailer van Goodbye to All That, de nog te verschijnen drama komedie geschreven en geregisseerd door Angus McLachlan en met in de hoofdrollen Paul Schneider, Melanie Lynskey, Audrey Scott, Heather Graham, Amy Sedaris, Anna Camp, Michael Chernus, Ashley Hinshaw, Heather Lawless en Celia Weston:


GOODBYE TO ALL THAT
Plot:
“Paul Schneider vertolkt de hoofdrol als een vrijgezel vader die zich beweegt door het goed, het slechte en het vreemde van de dertiger singlesscène in deze snelle geestige komedie . Als zijn vrouw hem onverwacht informeert dat ze een echtscheiding wil, wordt goedbedoelende maar vergeetachtige Otto Wall (Schneider) terug naar de vrijgezellentijd gestuwd. Een hilarische reeks van romantische ontmoetingen — van opnieuw verbinding maakt met een voormalige verliefdheid tot online dating — als Otto zoekt naar het echte ding te midden van een reeks van vluchtige avontuurtjest ”

God, leven na echtscheiding ziet er echt geweldig uit! Huwelijk is overhyped: scheid er maar op los en leef vrij en gelukkig! LoL!

De releasedatum van Goodbye to All That is voorzien op 17 december 2014.
:)