Advertenties

Goosebumps Film met Jack Black

Hier is een eerste officiƫle blik op Jack Black in Goosebumps, de aanstaande avontuur fantasie film geregisseerd door Rob Letterman:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Plot:
“In Goosebump is tiener Zach Cooper (Dylan Minnette) boos over de verhuis naar de grote stad van een klein dorp maar de wolk krijgt een zilveren randje wanneer hij het mooie buurmeisje Hannah (Odeya Rush) ontmoet. Het zilveren randje voor Zach wordt verduidelijkt wanneer hij verneemt dat Hannahā€™s mysterieuze vader onthuld wordt als R. L. Stine (Jack Black), de auteur van de Goosebumps bestsellerreeks. Het blijkt dat er een reden bestaat waarom Stine zo vreemd is… hij is een gevangene van zijn eigen verbeelding-de monsters die zijn boeken beroemd gemaakt zijn echt, en Stine beschermt zijn lezers door ze opgesloten te houden in de boeken. Wanneer Zach onbedoeld de monsters ontketent uit hun manuscripten en ze de stad beginnen te terroriseren, ishet plotseling aan Stine, Zach en Hannah om ze allemaal terug in de boeken te doen belanden waar ze thuishoren.”

Met die zwarte jas ziet Jack Black eruit als Ricky Gervais, nietwaar?

Naast Jack Black bestaat de cast verder ook uit Dylan Minnette, Odeya Rush, Amy Ryan, Jillian Bell, Ryan Lee en Ken Marino.

De releasedatum van Goosebumps is voorzien voor 7 augustus 2015.
:)