Advertenties

Great Gatsby Trailer

Great Gatsby Film, Baz Luhrmann's bewerking van F. Scott Fitzgerald's klassieke roman met dezelfde naam.Laat ons de verrukkelijke filmtrailer bekijken van The Great Gatsby, het nog te verschijnen 3D periode drama in een regie van Baz Luhrmann met in de hoofdrollen: Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire, Joel Edgerton, Carey Mulligan, Isla Fisher, Jason Clarke, Elizabeth Debicki en Amitabh Bachchan:


THE GREAT GATSBY
Verhaallijn:
“The Great Gatsby volgt de Fitzgerald-achtige, would-be schrijver Nick Carraway als hij het Midwesten verlaat en naar New York City komt in het voorjaar van 1922, een tijdperk van lossere zeden, fonkelende jazz en illegale stookkoningen. Hij jaagt zijn eigen Amerikaanse Droom na en komt terecht als buur van een mysterieuze, feestvierende miljonair Jay Gatsby, en zijn over de baai levende nicht, Daisy en haar flirtende, blauwbloedige man Tom Buchanan. Het is hoe Nick betrokken raakt in de boeiende wereld van de de superrijken, hun illusies, liefdes en bedrog. Als getuige geeft Nick het verhaal weer van binnen en buiten de wereld die hij bewoont. Hij schrijft het verhaal over een onmogelijke liefde, integere dromen met een tragedie met een hoog octaangehalte. Met deze roman houdt hij een spiegel voor van onze eigen moderne tijd en strijd. ”

Regisseur Baz Luhrmann levert zijn eigen kenmerkend visueel verhaal af van het klassieke verhaal. Op die manier brengt hij de periode tot leven op een nog nooit eerder geziende wijze! Ik ben er gek op!

Hier is een eerste officiƫle poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


De release datum van the Great Gatsby is bepaald voor 28 december 2012.

Als je vragen hebt bij het liedje in deze trailer kan ik vertellen dat het “Love is Blindness” door U2 is.
:)