Advertenties

Grown Ups 2 Film

Het vervolg op Grown Ups - Grown Ups 2 filmGrown Ups, de 2010 komedie in een regie van Denis Dugan en met in de hoofdrol Adam Sandler, presteerde goed in de bioscopen met een omzet van $ 271 miljoen op een productiebudget van $ 80 miljoen. Dus Adam Sandler stond er op gebrand om een opvolger te maken. Wel het ziet ernaar uit dat zijn wens ingewilligd zal worden, de opvolger heeft het groene licht gekregen: Grown Ups 2 staat gepland om uitgebracht te worden op 12 juli 2013.

Grown Ups 2 trailer

Zoals opgevangen staat Denis Dugan terug in voor de regie van de opvolger en Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade, Maya Rudolph en Salma Hayek zullen hun rollen hernemen. De volgende personen vervolledigen de filmbezetting: Taylor Lautner, Oliver Cooper, Cheri Oteri en Nick Swardson. De verhaallijn werd nog niet bekend gemaakt.

Hier volgt de trailer van de eerste Grown Ups film:

Zullen ze opnieuw een knotsgekke vakantie doorbrengen in het huis bij het meer? Mogen we een nieuwe hilarische zwembadscene verwachten? Zal Grown Ups 2 zo grappig zijn als de eerste film? Wat is jouw mening? Deel je mening met ons!

Hoe dan ook, blijf op de hoogte via ons voor meer informatie over Grown Ups 2!
:)