Advertenties

Grudge Match Film

Grudge Match FilmRegisseur Peter Segal (die aan het hoofd stond van Get Smart) is voorzien om de regie uit te voeren van Grudge Match, een nog te verschijnen komedie drama over verouderende boksrivalen die uit hun pensionering worden gelokt voor het vechten van het finale gevecht. Tim Kelleher en Doug Ellin staan aan het hoofd van het script. In de hoofdrollen vinden we Sylvester Stallone en Robert De Niro. Er is nog geen officiƫle release datum. Hier is de verhaallijn samenvatting:

Grudge Match Trailer

Verhaallijn:

“Het verhaal draait om gepensioneerde bokser Billy McGuigan alias The Kid en Henry Sharp alias Razor, twee levenslange bittere rivalen die uit hun pensionering worden gelokt naar de ring voor een laatste Grudge Match (Wrok Match)- 50 jaar na hun laatste titelgevecht.”

Dus we krijgen een match van Robert De Niro vs Sylvester Stallone? Ja verdomme! Ik wacht met ongeduld om die twee iconen stoten te zien uitwisselen in de ring! Robert De Niro moet hard trainen voor de film, maar … Stallone is nog steeds zo sterk als een hengst, maar dat kunnen we niet zeggen van Robert De Niro. Wel, ik denk dat het geen echte boksfilm zal worden maar eerder een komedie …

Hoe dan ook, blijf op de hoogte via ons voor meer informatie over de film Grudge Match.
:)