Advertenties

Guardians of the Galaxy Film Trailer

< img grens = "0" src = "https://3.bp.blogspot.com/-KFnyae0Blg4/UwKtXZbl5oI/AAAAAAAAAJU/ebj5F9495xo/s400/Guardians-of-the-Galaxy-team.jpg" stijl = "display: block; marge: 0px auto 10px; text-align: midden;" / > De officiƫle trailer van Guardians of the Galaxy is online opgedoken, je kan hem hieronder bekijken:

Guardians of the Galaxy Trailer


GUARDIANS OF THE GALAXY
Verhaallijn:
“Een boordevol episch actie avontuur, Marvel’s Guardians of the Galaxy breidt de filmische strips van Marvel Comics uit naar de kosmos, waar onbezonnen avonturier Peter Quill zichzelf het object vindt van een niet aflatende premiejacht na het stelen van een mysterieuze bol begeerd door Ronan, een machtige schurk met de ambities die het hele universum bedreigen. Om zich te onttrekken aan de zo volhoudende Ronan, wordt Quill gedwongen tot een ongemakkelijke wapenstilstand met een kwartet van ongelijksoortige buitenbeentjes ā€” Rocket, een bewapende wasbeer, Groot, een boomachtige humanoĆÆd, de dodelijke en raadselachtige Gamora en de wraakgedreven Drax de Vernietiger. Maar wanneer Quill de ware macht van de bol ontdekt en de dreiging die ervan uitgaat naar de kosmos moet hij zijn best doen om zijn janhagel van rivalen voor een laatste, wanhopige poging te verzamelen ā€” met het lot van de Melkweg in de balans. ”

Guardians of the Galaxy is geschreven en geregisseerd door James Gunn. De cast bestaat uit Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Lee Pace, Michael Rooker, Karen Gillan, Djimon Hounsou, John C. Reilly, Glenn Close, Benicio del Toro.

Dus wat denk je van deze nieuwe trailer van Guardians of the Galaxy? Ben je klaar om Marvel’s expansie in de kosmos te volgen? Deel je gedachten hieronder!

De film zal in de filmtheaters verschijnen op 1 augustus 2014.
:)