Advertenties

Guardians of the Galaxy Officiële Verhaallijn en Foto

Dankzij Marvel is hier de eerste officiële foto van Guardians of the Galaxy, de aanstaande science-fiction superhelden film geschreven en geregisseerd door James Gunn (die aan het hoofd stond van Super):

Guardians of the Galaxy Trailer

(Klik op de foto voor een vergroting.)

De filmcast bestaat uit acteurs Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Lee Pace, Karen Gillan, John C. Reilly, Glenn Close, Michael Rooker, Djimon Hounsou, Peter Serafinowicz en Benicio Del Toro.

En hier is de officiële verhaallijnsamenvatting:

Verhaallijn van Guardians of the Galaxy:
“Van Marvel, de studio die je de wereldwijde blockbuster franchises bracht van Iron Man, Thor, Captain America en The Avengers, komt een nieuw team – de Guardians of the Galaxy. Een epische actiegevuld ruimte avontuur, Marvel’s ‘Guardians of the Galaxy’ breidt de filmische strips van de Marvel Comics uit naar de kosmos, waar onbezonnen avonturier Peter Quill zichzelf het object maakt van een niet aflatende premie jacht na het stelen van een mysterieuze bol begeerd door Ronan, een krachtige schurk met ambities die een bedreiging vormen voor het het universum. Om zich te onttrekken aan de niet aflatende Ronan wordt Quill in een ongemakkelijke wapenstilstand gedwongen met een kwartet van ongelijksoortige mislukkelingen-Rocket, een wasbeer met een wapen, Groot, een boom-achtige humanoïde, de dodelijke en raadselachtige Gamora en de door wraak-gedreven Drax de Torpedobootjager. Maar wanneer Peter de ware macht ontdekt van de bol en de dreiging die ervan uitgaat voor de kosmos moet hij zijn best doen om zijn bende janhagel rivalen klaar te maken voor een laatste, wanhopige poging – met als inzet het lot van de Melkweg.”

De film Guardians of the Galaxy opent in de filmtheaters op 1 augustus 2014.
:)