Advertenties

Halloween 3 Film

Halloween 3 Film - Halloween III - Halloween 3DHet ziet er naar uit dat de studio’s nog een laatste Halloween film willen produceren. Een officiĆ«le verschijningsdatum voor de film Halloween 3 werd inderdaad aangekondigd: de film is voorzien om te verschijnen op 26 oktober 2011. Rob Zombie’s Halloween 2 stelde de fans een beetje teleur, de film bracht echter wereldwijd $39 miljoen op. Het productiebudget was enkel $15 miljoen. Het project was dus winstgevend en we kunnen dan ook verstaan waarom de studio’s een vervolg willen voor Halloween.

Halloween 3 Trailer

Naar verluid zal Halloween 3 geregisseerd worden door Patrick Lussier (die ons My Bloody Valentine 3D gaf). Maar de rolverdeling is nog niet bevestigd.

Patrick Lussier en Todd Farmer hebben het script samen geschreven. Naar verluid zou de verhaallijn verder gaan met Rob Zombie uit Halloween II. Men zou Laurie Strode volgen in een instituut voor geestelijk zieken.

De film zal waarschijnlijk in 3D verschijnen, het marketing moet er veel kracht achter gezet hebben: het is makkelijker om Halloween 3D en niet gewoon Halloween 3 te promoten.

Hoe dan ook, blijf bij ons op de hoogte voor meer details over de film Halloween 3.
:)