Advertenties

Hangover 3 Film

Hangover 3 Film - Hangover Deel 3Ik dacht gelezen te hebben dat acteur Zach Galifianakis vertelde dat the Hangover 2 de laatste Hangover film zou zijn. Maar nu lijkt het alsof we kunnen hopen op een Hangover 3 film. Regisseur Todd Philips laat zowat de deur open voor een opvolger:

Hangover 3 Trailer

“Indien we een derde maken, en eerlijk gezegd we hebben er nog niet over gesproken omdat we juist de film beeindigd hebben 2 weken geleden, dit is de eerste keer dat we allemaal samen zijn sinds een tijdje. Indien we een derde zouden maken, indien het publiek dit wil, indien de wil er is, dan denk ik dat we een goed idee hebben waar dat zou gaan en de vormgeving zou helemaal verschillend zijn. Klaarblijkelijk hebben we deze reeks altijd als een trilogie bekeken, het derde deel zou zeer zeker een finale met een einde zijn.
[…]
Het meeste dat ik ervan kan vertellen en ik heb het nog niet besproken met de acteurs is dat het niet de gewone weg zou volgen maar dat het een compleet verschillend idee zou zijn. Waar het zich zou afspelen is volledig onbeslist.… Ik sta erg open zoals het Olympisch Comitee om steden voorgesteld te krijgen. rond de wereld gevlogen te worden met wijn en vrouwen nadat ik omgekocht werd en dan kan ik mijn beslissing nemen.”

Regisseur Todd Phillips


De regisseur heeft al grappen makend een mogelijke hint gegeven voor een mogelijke afgeleide film die zich zou focussen op Mr Chow (Ken Jeong):

“Mr. Chow is zeker een mysterieus man zoals Austin Powers en klaarblijkelijk heeft hij een web gesponnen in de misdaad. Ik hou van de wereld die we gecreėrd hebben”

Regisseur Todd Phillips


De productie van the Hangover 3 hangt in grote mate af van het succes van het 2de meesterwerk. Maar dit is al en vaststaand feit. The hangover 2 gaat een blockbuster worden. Dus ik denk dat we ons mogen voorbereiden op the Hangover Deel 3.

Het jij enige suggesties met betrekking tot een mogelijke verhaallijn voor Hangover 3? laat hier je mening achter!

Hoe dan ook, meer informatie over de film Hangover 3 volgt zo gauw als er details opduiken.
:)