Advertenties

Hansel and Gretel Witch Hunters Film

Hans en Grietje Heksenjagers FilmHansel and Gretel Witch Hunters is een nog te verschijnen 3D fantasie komedie geregisseerd door Tommy Wirkola. Het verhaal begint jaren na de jeugdervaringen van Hans en Grietje wanneer ze zijn opgegroeid tot wraakbeluste heksenjagers. De cast bestaat uit Jeremy Renner, Gemma Arterton, Famke Janssen en Peter Stormare. De verschijningsdatum is voorzien op 2 Maart 2012.

Een paar woorden door regisseur Tommy Wirkola:

“Bloed en ingewanden, al de dingen waarvan ik hou. […] Het is zeker een R-geklasseerde film, de eerste versie toont veel bloed en ingewanden. Eerst en vooral is het een actie film met horror elekenten denk ik. Ook vinden we wat donkere humor er in. Maar de actie en horror zijn de grootste bestanddelen waarnaar ik zoek.”

Regisseur


Verhaallijn:
“We vernemen wat er met Hans (Jeremy Renner) en Grietje (Gemma Arterton) gebeurde 15 jaar na het traumatische incident met het peperkoeken huis, broer en zus hebben zich omgevormd tot wraakbeluste premiejagers toegewijd aan het uitroeien van heksen. Door de jaren heen werden beiden deskundige jagers, beroemd voor hun vaardigheid in het opjagen en vernietigen van hun prooi. Hoewel nog steeds herstellend van hun beproeving is hun werk relatief eenvoudig. Om een onbekende reden werken schadelijke spreuken en vloeken niet goed tegen hen. De burgemeester van Augsburg werft hen aan on te stad, en de nabijgelegen bossen, te ontdoen van de kwade Muriel (Famke Janssen) die van plan is veel lokale kinderen op te offeren tijdens de heksen samenkomst tijdens de komende nacht van de Bloed Maan. Deze bijeenkomst komt er aan binnen 2 dagen. Het duo heeft ook te maken met de wrede Sheriff Berringer (Peter Stormare) die de macht heeft overgenomen in Augsburg en daar ook zijn eigen zeer ongenuanceerde heksenjacht aanvat. ”

Rekening houdend met alle betrokken talent, ben ik er vrij zeker van dat de film Hans en Grietje heksenjagers een hit wordt! Ik ben vooral ongeduldig om de prestaties van de prachtige Gemma Arterton als Grietje te bekijken.

Hoe dan ook meer details over de film Hans en Grietje snel!
:)