Advertenties

Harold and Kumar 3 Film

Harold and Kumar 3 Film  - A Very Harold & Kumar ChristmasEr wacht ons een nieuwe Harold and Kumar film. Jawel, zet je schrap voor Harold and Kumar 3! De nieuwe opvolger is getiteld A Very Harold and Kumar Christmas. Het verhaal speelt zich af 6 jaar na hun Guantanamo Bay avontuur, Harold Lee en Kumar Patel veroorzaken vakantie problemen door het ongewild verbranden van de waardevolle kerstboom van Harold’s schoonvader. John Cho en Kal Penn nemen natuurlijk terug hun rollen op Neil Patrick Harris zal ook weer van de partij zijn. De film is geregisseerd door Todd Strauss-Schulson. De verschijningsdatum is voorzien op 4 november 4 2011.

Harold and Kumar 3 Trailer

Verhaallijn:
“Het verhaal wordt opgepikt zes jaar na het laatste avontuur van het duo. Na jaren van uit elkaar groeien besluiten Harold Lee (John Cho) en Kumar Patel (Kal Penn) na elkaar te hebben vervangen door een stel nieuwe beste vrienden zich voor te bereiden op hun respectievelijke Kerstvieringen. Maar wanneer een mysterieus pakje arriveert bij Kumar en zijn poging om het af te leveren bij Harold eindigt met hem per ongeluk het verbranden van Harold’s schoonvaders waardevolle kerstboom, moet er actie ondernomen worden. Met zijn schoonfamilie uit het huis voor minder dan een dag, besluit Harold besluit om zijn sporen uit te wissen in plaats van in het reine te komen en met tegenzin begint hij aan een andere onverstandige, maar hilarische reis met Kumar, waarbij ze door New York City reizen op kerstavond op zoek naar de perfecte kerstboom. ”

Ik kan me het voorstellen, die twee gekke kerels in New York op zoek naar reusachtige kerstboom. Ik wed dat we ongelooflijk gaan lachen! Ik kan niet wachten om het optreden van Neil Patrick Harris te bekijken. Heb je enig idee hoe ze de kerstboom van de schoonvader zullen verbranden?
Hoe dan ook, meer informatie over de film Harold and Kumar volgt gauw!
:)