Advertenties

Hasbro Factory Film

Hasbro Factory filmWe hoorden in Mei 2010 dat Hasbro en Paramount een film gingen ontwikkelen met een maximum aan Hasbro eigendom zou bevatten. De film, voorlopig genaamd the Hasbro Factory, zou er uit zien zoals a Night at The Museum met de geest van Toy Story in het achterhoofd. Ik denk dus dat we een mix van CGI en live actie kunnen verwachten.

Hasbro Factory Trailer

Het project is nog steeds onder voorbereiding volgens scenarist Josh Stolberg die onthulde dat hij ingehuurd werd, samen met Bobby Florsheim, om een script te schrijven voor de The Hasbro Factory film:

“Bobby Florsheim en ik hebben juist een contract getekend om een film te produceren voor Hasbro. We zijn zeer opgewonden over dit feit – het is een grote familie film en we kunnen een heleboel Hasbro merken gebruiken. Uiteindelijk zal het een vader en kind film zijn zoals het Night at the Museum-formaat.”

Scriptschrijver Josh Stolberg


Onderstaand vind je een lijst van actie figuren, speelgoed en spelletjes van Hasbro die zouden kunnen verschijnen in de Hasbro Factory film:

Army Ants
Battle Beasts
Cabbage Patch Kids (1989-1994)
Easy-Bake Oven
G.I. Joe
Jem
Lincoln Logs
Lite-Brite
M.A.S.K.
Mr. Potato Head
My Little Pony
NERF
Play-Doh
Pokémon
Spirograph
Star Wars
Tinkertoys
Transformers
Zoids
S.P.A.C.E.S
Axis and Allies
Battleship
Candy Land
Cranium
Clue (Cluedo)
Diplomacy
Dungeons & Dragons
The Game of Life
Magic: The Gathering
Duel Masters Trading Card Game
Monopoly
Ouija
Pictionary
Risk
Scrabble
Trivial Pursuit
Mirror-Mirror
Bop It
Bull’s Eye Ball
Jenga


Heb jij enige voorkeur wat betreft het speelgoed? Heb je misschien een idee voor het script? Laat onderstaand iets weten!

Hoe dan ook, meer informatie over de Hasbro Factory Film volgt zogauw er meer details worden bekend gemaakt.
:)