Advertenties

Headshot Film

Headshot FilmActeur Sylvester Stallone zal de rol spelen van een moordenaar in Headshot. Het is een nog te verschijnen actie-thriller gebaseerd op de grafische Franse roman “Du plomb dans la tête” (ruwweg vertaald als lood/kogel in het Hoofd). Regisseur Wayne Kramer staat aan het hoofd van het project gebaseerd op een script van Alessandro Camon. Filmen zal starten in Mei, in Louisiana en daarna New York. We kunnen de premiere verwachten ergens in 2012.

Headshot Trailer

Wat uitleg van Producent Stuart Ford over de film:

“Headshot is precies het type van het snelle, universele thema dat past in ons bedrijfsmodel. Sylvester Stallone is een internationaal ikoon en we zijn echt blij om met hem in zee te gaan.”

Stuart Ford,
CEO van IM Global

Verhaallijn:
“Een moordenaar uit New Orleans (Sylvester Stallone) vormt een team met een jonge NYPD detective in een belangrijk onderzoek dat gaat van de vuile acherbuurten van New Orleans tot helemaal tot de hoge invloed gangen van Washington, D.C. Dit onwaarschijnlijke duo, samengebracht door twee wrede moorden, vechten tegen eenieder die in hun weg staat en ze zijn bereid om alles op te offeren voor wraak.”

Ik vermoed dat Headshot niet zoveel actie als Rambo zal hebben maar als Sylvester Stallone denkt dat de filmm een kans moet krijgen, moet ik als fan hen volgen en me klaar zetten voor de Headshot film.

Nieuwe informatie over Headshot volgt gauw!
:)