Advertenties

Helix Trailer van de nieuwe science-fiction TV-reeks geproduceerd door Ron Moore voor SyFy

Bekijk even de eerste officiƫle teaser trailer van Helix, de nieuwste science-fiction TV-reels van Producent Ron Moore (die de nieuwe versie van Battlestar Galactica produceerde):


HELIX

Een team van wetenschappers voeren een geheime taak uit en staan op het punt om de wereld te veranderen … of te beĆ«indigen …

Samenvatting:
“Helix is een intense thriller over een team van wetenschappers van de Centers for Disease Control die reizen naar een high-tech onderzoek faciliteit in het Noordpoolgebied om een mogelijke uitbraak van een ziekte te onderzoeken, ze worden echter betrokken bij een angstaanjagende op leven-en-dood strijd die de sleutel tot verlossing van de mensheid of de totale vernietiging ervan inhoudt. ”

De titel van de serie verwijst uiteraard naar de dubbele helix structuur van DNA. Nu, waar komt het DNA van de ziekte vandaan? Is dit het resultaat van genetische manipulatie of hebben ze buitenaards DNA gevonden?

Producer Ron Moore (die ook de productie verzorgde voor de nieuwe versie van de TV-reeks Battlestar Galactica) praat over Helix in deze video:

The TV series Helix should premiere on SyFy sometimes in 2014.
:)