Advertenties

Hellboy 3 Film Update

Regisseur Guillermo del Toro vertelde recent dat de Hellboy 3 film waarop we hebben gewacht zo goed als dood is want er is geen studio die tot financiering wil overgaan… Zo dood dat hij zelfs waagde om enkele nieuwe plot details weg te geven van wat de focus van de film geweest zou zijn:

Hellboy 3 Film Trailer

“Het idee voor Hellboy 3 was om Hellboy eindelijk in het reine te laten komen met het feit dat zijn lot, zijn onvermijdelijke lot, het beest van de Apocalyps worden, en om hem en Liz te laten confronteren met dat deel van zijn aard, en hij moet dat doen, om ironisch genoeg de vijand te overwinnen waarmee hij te maken heeft in de 3e film. Hij moet het beest van de Apocalyps worden voor het verdedigen van de mensheid maar op hetzelfde moment wordt hij ook veel donkerder. Het is een zeer interessante einde voor de serie, maar ik denk niet dat het zal gebeuren.”

Regisseur Guillermo del Toro

Ik vermoed zo’n beetje dat hij dit alles heeft verraden alleen om fans te plagen, maar ook om interesse in het project te laten herleven… Wat denk jij? Is er nog hoop op een Hellboy 3 film?
:)