Advertenties

Hercules 3D Film met Kellan Lutz

Twee verschillende Hercules films zijn voorzien om uitgebracht te worden in 2014. Er is Hercules The Thracian Wars met Dwayne Johnson, en er is Hercules 3D met Kellan Lutz. Hercules 3D is geregisseerd door Renny Harlin (die Die Hard 2 en Cliffhanger regisseerde), en zal natuurlijk verschijnen in 3D.

Voor degenen die niet weten Kellan Lutz, speelde de rol van de vampier Emmett Cullen in de
Twilight film franchise, hij speelde ook de rol van Poseidon in Tarsem Singh’s Immortals, en meer recentelijk, trad hij toe tot de cast van Sylvester Stallone’s The Expendables 3.

Een paar foto’s van Hercules 3D hieronder::

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Mythen vertellen dat tijdens de afwezigheid van Amphitryon’s, Alcmene (Hercule’s moeder, gespeeld door Roxanne McKee) ze zwanger werd door Zeus, die zich vermomde als Amphitryon, toen hij haar bezocht, zij werd toen opnieuw zwanger door haar echte man bij zijn terugkeer. Uit deze gemeenschap worden tweeling jongens geboren, van wie Iphicles (Liam Garrigan) de zoon van Amphitryon was, en Hercules (Kellan Lutz), de zoon van Zeus.
Er is een liefdesverhaal tussen de zoon van Zeus en de sterfelijke prinses van Kreta (Gaia Weiss), die beloofd was aan Iphicles ondanks haar liefde voor Hercules. ”

En twee teaser posters:

(Klik op een poster voor een vergroting.)

De film zou ergens in maart 2014 moeten verschijnen in de filmtheaters.

Denks je dat Kellan Lutz’s Hercules, Dwayne Johnson’s Hercules zal overschaduwen (die voorzien is voor de bioscopen in juli 2014)?
:)