Advertenties

Hercules Film met in de hoofdrol Dwayne Johnson

Acteur Dwayne Johnson alias The Rock, de professionele worstelaar die acteur werd, kreeg de hoofdrol in Hercules, de nog te verschijnen actiefilm gebaseerd op de strip “Hercules: De Thracische Oorlogen” door Steve Moore. De film wordt geregisseerd door Brett Ratner (die aan het hoofd stond van Rush Hour en X-Men The Last Stand).

Hercules film Trailer

Dankzij Paramount Pictures, is hier de officiële verhaallijn samenvatting:

Verhaallijn van Hercules:

“De film is een revisionistische kijk op de klassieke mythe in een aardse wereld waar het bovennatuurlijke niet bestaat. Het scenario is van de hand van Ryan Condal en Evan Spiliotopoulos.
Iedereen kent de legende van Hercules en zijn twaalf werken. Ons verhaal begint na de arbeid, en na de legende …
Achtervolgt door een zonde uit zijn verleden is Hercules een huurling geworden. Samen met vijf trouwe metgezellen, reist hij naar het ​​oude Griekenland waar hij zijn diensten verkoopt voor goud en waar hij gebruik maakt van zijn legendarische reputatie om vijanden te intimideren. Maar als de welwillende heerser van Thracië en zijn dochter de hulp zoeken van Hercules voor het verslaan van een woeste en angstaanjagende krijgsheer stelt Hercules vast dat voor een kans op zege en gerechtiggheid hij weer de held moet worden die hij ooit was … Hij moet zijn eigen mythe omarmen … hij moet Hercules zijn.”

Naast Dwayne Johnson bestaat de cast verder uit Ian McShane, Rufus Sewell, Joseph Fiennes, Peter Mullan, John Hurt, Rebecca Ferguson, Ingrid Bolso Berdal, Askel Hennie en Reece Ritchie.

Denk je dat Dwayne Johnson de rol gaat vertolken van Hercules? Ben je ongeduldig om zijn pruik te bekijken voor de rol? Deel je mening onderstaand!

De release datum van Hercules is voorzien voor 25 juli 2014.
:)