Advertenties

Hercules The Legend Begins Film Trailer

Laten we eens kijken naar de eerste officiƫle filmtrailer van Hercules The Legend Begins alias Hercules 3D, het nog te verschijnen filmactie-avontuur Kellan Lutz als de zoon van Zeus en de sterfelijke Alcmene:


HERCULES THE LEGEND BEGINS
Verhaallijn:
“In het oude Griekenland van 1200 voor Christus bezwijkt een koningin aan de lust van Zeus om hem een zoon te baren die de tirannieke heerschappij van de koning ten val zou brengen en de vrede zou herstellen in een land in moeilijkheden. Maar deze prins, Hercules, weet niets af van zijn echte identiteit of lot. Hij wil maar een ding: de liefde van Hebe, Prinses van Kreta, die is beloofd aan zijn eigen broer. Als Hercules zijn groter doel verneemt, moet hij kiezen: vluchten met zijn ware liefde of zijn lot te vervullen en de ware held van zijn tijd te worden. Het verhaal achter een van de grootste mythen wordt geopenbaard in dit actievol epos – een verhaal van liefde, opoffering en de kracht van de menselijke geest ”

Het begin van de trailer voelt aan als een trailer van een video game, maar in het algemeen is het wel goed. Het zou zelfs beter kunnen zijn dan De benadering van Dwayne Johnson op Hercules!

Naast Kellan Lutz bestaat de cast verder ook uit Scott Adkins, Liam McIntyre, Liam Garrigan, Johnathon Schaech, Roxanne McKee, Gaia Weiss en Rade Serbedzija.

De film zal ergens in 2014 in de bioscopen verschijnen.
:)