Advertenties

Here Comes The Boom Film

Here comes the Boom FilmHere Comes the Boom is een nog te verschijnen komedie met in de hoofdrol Kevin James (Paul Blart Mall Cop). Het verhaal gaat over een high school leraar genaamd Scott die deelneemt aan een UFC gemixte gevechtskunst competitie voor het redden van het muziekprogramma van de school. De film is geregisseerd door Frank Coraci en gebaseerd op een script van Kevin James en Rock Reuben. Naast Kevin James bestaat de cast ook uit Salma Hayek en Henry Winkler. De film Here Comes the Boom zal te zien zijn vanaf 29 July 2012.

Here Comes The Boom Trailer

Verhaallijn:
“A high school biologie leraar (Kevin James) heeft een tweede baantje als gemengde oosterse gevechtskunst vechter in een poging om geld te verdienen voor het redden van het muziek programma van de school.”

Ik kan echt niet wachten om de film Here Comes the Boom te zien. Sinds de film Mall Cop ben ik een fan van Kevin James. Ik ben er zeker van dat hij opnieuw een hilarische prestatie zal ten toon spreiden. Ook hoorde ik dat hij deel uitmaakte van het worstelteam toen hij in high school was, dus ik denk dat nog wel eenn paar trukjes zal herinneren en als vechter is dat wel meegenomen.

Hoe dan ook, blijf op de hoogte via ons voor meer informatie over de film Comes the Boom!
:)