Advertenties

Highlander Film

Highlander FilmHerinner je Highlander nog, de film uit 1986 geregisseerd door Russell Mulcahy en met in de hoofdrollen Christophe Lambert en Sean Connery? Het ging over een groep van onsterflijken die mekaar onthoofden tot er nog maar één overblijft. Wel, Summit Entertainment voorziet een nieuwe versie van de film.

Highlander Trailer

Scenarist Melissa Rosenberg (die ook werkte aan de Twilight franchise) is ingehuurd om een script te schrijven voor deze nieuwe Highlander film. en Summit kondigde an dat Regisseur Justin Lin (die de Fast and Furious films regisseerde) aan het hoofd zal staan van het project, Neal H. Moritz zal instaan voor de productie.

Verhaallijn:
“In Highlander, eeuwen na het dueleren voor overleven tegen anderen zoals hem moet Connor MacLeod, een onsterflijke Schotse zwaardvechter de laatste van zijn soort confronteren. Zijn tegenstander is een moordachtige, brute barbaar die belust is op de fabelachtige prijs.”

Enkele woorden van Summit Entertainment en Peter Davis, de vroegere producer van Highlander:

“We zijn bevoorrecht om deze mogelijkheid te hebben voor de heruitvinding van één van d grootste franchises. Neal en Justin hebben bewezen meer dan eens dat ze een onderhoudende en opwindende blockbuster kunnen brengen.”

Patrick Wachsberger,
co-voorzitter van Summit Entertainment

“Justin en Neal zijn een opwindend regie/productie team en ik ben zeker dat ze een echte dynamische film zullen brengen terwijl nog steeds respectvol te zijn tegenover de Highlander’s Legende.”

Peter Davis,
Davis-Panzer Productions


Hier is de film trailer van de originele Highlander film:


HIGHLANDER

Ik was een echte fan van de originele Highlander film toen hij uitkwam. Ik heb hem echter opnieuw bekeken verleden jaar en de film deed het niet zo goed na zoveel jaren: ik ben nog steeds gebeten door het verhaal maar de verhaallijn en de manier waarop het gefilmd is zijn nogal oppervlakkig. Ik ga dus akkoord dat een nieuwe versie welkom zou zijn, gewoon om het hele ding te herwerken.

Maar ik weet niet goed wat te denken over de inbreng van Melissa Rosenberg: gaan ze de Highlander omvormen in een zoete franchise voor tieners en jonge volwassenen? Ik hoop van niet…

Hoe dan ook blijf op de hoogte bij ons over de nieuwe new Highlander film!
:)