Advertenties

Hitman Agent 47 Film Poster

Een gloednieuwe poster van Hitman Agent 47, de komende actie thriller film met in de hoofdrol Rupert Friend, is onthuld, neem een kijkje hieronder:

center> (Klik op de poster voor een vergroting.)


HITMAN AGENT 47

Plot:
“De film draait rond een elite en genetisch gemanipuleerde moordenaar, bekend alleen door de laatste twee cijfers – 47 – van een barcode getatoeëerd op de achterkant van zijn nek.” Hij is het toppunt van jaren onderzoek – en 46 eerdere Agent-clones – wat hem ongekende sterkte, snelheid, doorzettingsvermogen en intelligentie geeft. Zijn nieuwste doel is een mega-onderneming die plant om het geheim van agent 47 te ontgrendelen om een leger van moordenaars te scheppen waarvan de bevoegdheden zelfs zijn eigen overtreffen. HIj werkt samen te werken met een jonge vrouw die misschien wel het geheim heeft om hun krachtige en clandestiene vijanden te overwinnen, 47 confronteert adembenemende onthullingen over zijn eigen afkomst en vecht in een epische strijd met zijn dodelijkste vijand.”

Verdomme, hoe veel soldaten en gewapende helikopters hebben ze nodig om met hem af te rekenen? Ik denk dat Hitman bijna onoverwinnelijk is!

Hier is de trailer van Hitman Agent 47 als je hem nog niet hebt gezien: more—>

De film zal worden uitgebracht in bioscopen op 28 augustus 2015.
:)