Advertenties

Hitman Agent 47 Film Trailer

De eerste officiële trailer van Hitman Agent 47, de komende actie thriller film geregisseerd door Aleksander Bach en met in de hoofdrollen Rupert Friend, is online uitgebracht, bekijk hem hieronder:


HITMAN AGENT 47
Plot:
“De film draait rond een elite en genetisch gemanipuleerde moordenaar, bekend alleen door de laatste twee cijfers – 47 – van een barcode getatoeëerd op de achterkant van zijn nek.” Hij is het hoogtepunt van decennia van onderzoek — en zevenenveertig eerdere Agentklonen — geven hem ongekende kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en intelligentie. Zijn nieuwste doel is een mega-onderneming die plant om het geheim van agent 47 te ontgrendelen om een leger van moordenaars te scheppen waarvan de gaven zelfs zijn eigen overtreffen. Hij werkt samen te werken met een jonge vrouw die misschien wel het geheim heeft om hun krachtige en clandestiene vijanden te overwinnen, 47 confronteert adembenemende onthullingen over zijn eigen afkomst en vecht in een epische strijd met zijn dodelijkste vijand.”

Er is ook een nieuwe poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Wel, deze reboot van Hitman ziet er vrij goed, nietwaar? Ik betwijfel of Timothy Oliphant zullen missen… Acteur Rupert staat helemaal aan de top als Hitman! Ik kan niet wachten om de film te bekijken! En wat denk jij? Wat vind je van deze trailer van Hitman Agent 47?

Naast Rupert Friend vinden we ook Hannah Ware, Zachary Quinto, Ciarán Hinds, en Thomas Kretschmann in deze film.

Release datum: 28 augustus 2015.
:)